Om kun noen få timer så starter vi ett nytt år. 2019 legger vi bak oss og vi åpner døren til 2020 , jeg personlig synes året har gått enormt fort og det er så viktig at vi lever hver dag til det fulleste.

2019, har for meg vært ett veldig fint år både personlig, privat og i min business.

Jeg har lært mye dette året både om meg selv, om andre mennesker og livet generelt. Jeg har fått mange nye kunder både fra Norge og andre land, businessen min har vokst med storm skritt og jeg er kjempe takknemlig. Jeg har fått mange muligheter i 2019, med små barn og en full timeplan så har jeg måttet takke nei men jeg fikk tilbud om å være med i tv program og andre store prosjekter rundt om i Norge noe som er fantastisk, at «lille» meg har fått sånne store muligheter, jeg har også fått oppdrag i Amerika som jeg har takket nei til men som jeg sa til de som kontaktet meg at jeg håper muligheten byr seg igjen og at tiden passer bedre da. Jeg har vært kjempe heldig, jeg har også lansert en ny business ved siden av min healing/klarsynt og spirituell lærer bedrift som jeg gleder meg kjempe mye til å se utviklingen på i 2020 som selvfølgelig handler om å hjelpe mennesker med å bygge opp egen business, manifestere penger, tiltrekke seg kjærlighet og manifestering generelt. Gleder meg masse til å utvikle , lære bort og se andre mennesker oppnå det de ønsker seg, for alt er virkelig mulig det har 2019 vist meg på alle mulige måter.

Personlig har jeg fått nye vennskap som betyr mye, jeg har måttet ta vanskelige avgjørelser som har hatt fantastisk utfall, det har vært utfordrende tider som jeg har lært kjempe mye av, det har vært kjærlighet, glede og masse gode klemmer.

Livet er ikke en dans på roser, og vi alle går gjennom vanskelige tider og gode tider det er sånn livet er , men det er viktig vi tar vare på de gode tidene og fokuserer på de da blir alt så mye lettere.

 

 

Så jeg har noen oppgaver til deg, som jeg vil du skal sette deg ned med så fort som mulig som vil hjelpe deg til å legge 2019 bak deg og ta i mot 2020 med åpne armer, glede og kjærlighet.

 

Ta frem notatboken din og en penn.

 

Hva har 2019 gitt deg ?

 

Her kan du skrive alle gleder , sorger, utfordringer, lærdom og mer.

 

Hva har du lært deg ?

 

Dette kan være bøker du har lest, kurs du har deltatt på og utfordringer eller gode minner som har gitt deg en lærdom og mer.

 

På hvilken måte har du vokst ?

 

Det kan være lærdom, utvikling, forståelse og mer.

 

Hva er du stolt av ?

 

Hva gir du slipp på ?

 

Hva tar du med deg inn i 2020 ?

 

Hva er du takknemlig for ?

 

Hvilke nye mennesker møtte du i 2019 som har hatt en positiv virkning på deg og ditt liv ?

 

Det kan være vennskap, engangs møter, bekjente, familie og mer.

 

Hvilken jobb har du gjort med deg selv ?

 

Og hva annet ?

 

Skriv alt annet som kommer til deg om 2019!

 

Og viktigst av alt : Hva vil du oppleve i 2020 ? Hvilke mål har du og hvilke drømmer skal bli til virkelighet ?

 

Ta med deg det du opplevde som var godt, mennesker som står ditt hjerte nært og vær klar for å åpne døren til det nye året og ta i mot muligheter, glede, kjærlighet og en god dose med velstand selvfølgelig!

 

Jeg ønsker deg ett fantastisk godt nyttår med masse glede , kjærlighet og at alle drømmene dine går i oppfyllelse.