Tjenester

Antonette tilbyr tjenester som du ser under. Har du en forespørsel om noe som
ikke står her, tar du kontakt.

Tjenester

Antonette tilbyr tjenester som du ser under. Har du en forespørsel om noe som
ikke står her, tar du kontakt.

Klarsynt reading

Antonette kobler seg på energien din og får opp det du er ment å få innsikt i som kjærlighet, familie, jobb, økonomi og andre ting som er viktig for deg å vite. Du får også mulighet til å stille spørsmål å gå inn på tema som du vil ha svar på.

Medium reading

En medium reading innebærer at Antonette oppretter kontakt med åndeverden, og kommuniserer direkte med dem. Det vil si at hun kan overbringe beskjeder fra dine nære og kjære på den andre siden. Du kan stille spørsmål, men det er aldri noen garanti for at de vil svare. Dette vil isåfall være fordi det er noe du ikke skal vite på grunn av fremtidig lærdom, erfaringer m.m. I en mediumseanse så er det åndeverdenen som bestemmer hvem som kommer igjennom. Som regel er det den vi ønsker, men ikke alltid.

Healing

Antonette tilbyr healing. Under healingen går hun inn i energien din og frigjør blokkerte energier. Dette kan være både, fysisk, psykisk og åndelig. Healingen kan foregå via telefon om du ikke bor i Kristiansandsområde. Det er like effektivt.

Du trenger ikke å tro for at healing skal virke

Tarot reading

I en tarot reading bruker antonette tarotkort som ett hjelpemiddel ved siden av klarsynet. Det er rett og slett ett samarbeid mellom klarsyn og tarotkort – da får du det beste av begge verdener. Tarotkortene er ett flott verktøy for å fylle ut detaljer, og å spå i tid. Der klarsynet kanskje viser at noe vil skje rundt sommertider f.eks , så vil tarotkortene kunne si mer nøyaktig hvilken måned eller uke.

Bildelesning

I en bildelesning så sender du Antonette ett bilde av det du vil hun skal lese og få opp info rundt. Det kan f.eks være deg selv, dyret ditt, ett bilde av deg selv og din kjære. Bildet må være så nytt som overhodet mulig, fordi hun leser «nåtid» utifra når bildet ble tatt. Så hvis du sender ett gammelt bilde vil det som for henne kommer opp som nåtid, egentlig være fortid. En bildelesning er ikke som en full vanlig reading, men hun leser alt hun får ut av energiene i bildet- som regel mest nåtid, fremtid og personbeskrivelser. En slik lesning av f.eks to mennesker vil også kunne si noe om hvor godt de passer sammen, og eventuelle utfordringer og fellesnevnere. En bildelesning blir gjort innen 3 virkedager fra din bestilling.

Email Reading

En email reading fungerer som en klarsynt reading, bare at du får den tilsendt via email istedenfor at vi snakker på telefon. Antonette går inn i energien din og skriver ned alt hun får opp det kan være både jobb, kjærlighet, familie og alt annet du er ment til å vite. Du har også mulighet ved din bestilling å sende med tema og spørsmål du vil hun skal gå konkret inn på om det er ønskelig. antonette bruker til vanlig ikke hjelpemiddler som tarot kort når hun gjør en email reading men er det ønskelig så gir du beskjed så kan hun gjøre det. Du får tilsendt din email reading innen 7 virkedager etter din bestilling.

Hjemmebesøk

Antonette tilbyr også hjemmebesøk i Kristiansand området. Hun setter da alltid av en time hjemme hos kundene sine. Dette er hovedsakelig 1-1 og du velger hvordan type tjeneste du vil ha om det er medium, klarsynt eller healing.

GAVEKORT

Leter du etter en gave til en spesiell? Usikker på hva du skal gi? Da er gavekort perfekt! Ett gavekort kan brukes på alle tjenester Antonette tilbyr. Du velger selv verdien på gavekortet.