Tjenester

Antonette tilbyr tjenester som du ser under. Har du en forespørsel om noe som
ikke står her, tar du kontakt.

Tjenester

Antonette tilbyr tjenester som du ser under. Har du en forespørsel om noe som
ikke står her, tar du kontakt.

Klarsynt reading

Antonette kobler seg på energien din og får opp det du er ment å få innsikt i som kjærlighet, familie, jobb, økonomi og andre ting som er viktig for deg å vite. Du får også mulighet til å stille spørsmål å gå inn på tema som du vil ha svar på.

Medium reading

En medium reading innebærer at Antonette oppretter kontakt med åndeverden, og kommuniserer direkte med dem. Det vil si at hun kan overbringe beskjeder fra dine nære og kjære på den andre siden. Du kan stille spørsmål, men det er aldri noen garanti for at de vil svare. Dette vil isåfall være fordi det er noe du ikke skal vite på grunn av fremtidig lærdom, erfaringer m.m. I en mediumseanse så er det åndeverdenen som bestemmer hvem som kommer igjennom. Som regel er det den vi ønsker, men ikke alltid.

Healing

Antonette tilbyr healing. Under healingen går hun inn i energien din og frigjør blokkerte energier. Dette kan være både, fysisk, psykisk og åndelig. Healingen kan foregå via telefon om du ikke bor i Kristiansandsområde. Det er like effektivt.

Du trenger ikke å tro for at healing skal virke

Tarot reading

I en tarot reading bruker antonette tarotkort som ett hjelpemiddel ved siden av klarsynet. Det er rett og slett ett samarbeid mellom klarsyn og tarotkort – da får du det beste av begge verdener. Tarotkortene er ett flott verktøy for å fylle ut detaljer, og å spå i tid. Der klarsynet kanskje viser at noe vil skje rundt sommertider f.eks , så vil tarotkortene kunne si mer nøyaktig hvilken måned eller uke.

Bildelesning

I en bildelesning så sender du Antonette ett bilde av det du vil hun skal lese og få opp info rundt. Det kan f.eks være deg selv, dyret ditt, ett bilde av deg selv og din kjære. Bildet må være så nytt som overhodet mulig, fordi hun leser «nåtid» utifra når bildet ble tatt. Så hvis du sender ett gammelt bilde vil det som for henne kommer opp som nåtid, egentlig være fortid. En bildelesning er ikke som en full vanlig reading, men hun leser alt hun får ut av energiene i bildet- som regel mest nåtid, fremtid og personbeskrivelser. En slik lesning av f.eks to mennesker vil også kunne si noe om hvor godt de passer sammen, og eventuelle utfordringer og fellesnevnere. En bildelesning blir gjort innen 3 virkedager fra din bestilling.

Klarsynt Kurs Skreddersydd for deg 1-1 Eller Til Gruppe

Er du usikker hvor du er og hva du må jobbe med i utviklingen av evnene dine ?
Finner du ingen kurs med det du vil lære og utvikle ?
Er dere en vennegjeng som vil ha ett kurs sammen ?

Da er dette for deg. Du er velkommen til å ta kontakt og forteller om hva du ønsker, enten om du vil ha 1-1 læring eller om du ønsker å bestille ett gruppekurs. Når Antonette har fått henvendelsen din tar hun kontakt med deg innen 7 virkedager, hun finner hvor du er i utviklingen og lager ett skreddersydd kurs for akkurat DEG.

Email Reading

En email reading fungerer som en klarsynt reading, bare at du får den tilsendt via email istedenfor at vi snakker på telefon. Antonette går inn i energien din og skriver ned alt hun får opp det kan være både jobb, kjærlighet, familie og alt annet du er ment til å vite. Du har også mulighet ved din bestilling å sende med tema og spørsmål du vil hun skal gå konkret inn på om det er ønskelig. antonette bruker til vanlig ikke hjelpemiddler som tarot kort når hun gjør en email reading men er det ønskelig så gir du beskjed så kan hun gjøre det. Du får tilsendt din email reading innen 7 virkedager etter din bestilling.

Hjemmebesøk

Antonette tilbyr også hjemmebesøk i Kristiansand området. Hun setter da alltid av en time hjemme hos kundene sine. Dette er hovedsakelig 1-1 og du velger hvordan type tjeneste du vil ha om det er medium, klarsynt eller healing.

Synsk utvikling – Nivå 1

Endelig er det her, ett 6 ukers online en til en nybegynnerkurs.  Antonette har valgt å ha en til en kurs da dette vil gi studenten mere læring, forståelse og  trening. Du har også nær kontakt med Antonette gjennom hele kursperioden og du blir tatt utenfor din trygghetssone for at du skal lære og vokse så mye som mulig!

Dette kurset vil ta deg gjennom mange forskjellige teknikker for å åpne opp dine evner som er din sjelsgave.

Kursbevis etter gjennomført kurs er inkludert.

Dette kurset er for deg som :  

 • Har lite eller ingen erfaring men har lyst å lære og utvikle deg
 • Du jobber med dette og  har en del erfaring men vil oppfriske dine evner
 • Du føler at dette er riktig for deg

Dette inngår i kurset :

 • Forstå intuisjon
 • Jording og rensing
 • Klarsyn og klarhørsel
 • Klarfølt og klarviten
 • Gjøre din første reading med detaljert tilbakemelding.
 • Ukentlig hjemmelekse
 • Meditasjon

Prisen for dette kurset er 2200,-

 

Etter bestilling så får du en bekreftelse mail med detaljert informasjon og prosessen videre.

Synsk utvikling – Nivå 2

1-1 session

Online klarsynt kurs med Antonette. Her får du mye læring, tett oppfølging, du blir tatt utenfor komfortsonen for at du skal vokse mest mulig gjennom disse 8 ukene, gjort profesjonelle readinger og du lærer å stole på deg selv og evnene dine og bruke de profesjonelt.

Dette kurset passer for deg som :

 • Har tatt psychic development class level 1 eller har litt erfaring fra før og ikke er helt nybegynner.
 • Du har gjort noen readinger, jobber med dette eller du vil bare videreutvikle dine evner.
 • Du føler dette er riktig for deg.

Dette inngår i kurset :

 • 1 til 1 læring med Antonette noe som gjør at du får ekstra læring, forståelse og utvikler deg på best mulig måte i løpet av disse 8 ukene- Dette foregår via skype og telefon.
 • Klarsyn og klarhørt
 • Klarfølt og klarviten
 • Jording og rensing
 • Forstå og bruke intuisjon
 • Lære meditasjons teknikker som Antonette selv bruker i hennes jobb + du lærer å bruke meditasjon daglig og hvor viktig dette er i jobben som klarsynt
 • Få kontakt og kommunisere med guider
 • Gjøre flere profesjonelle readinger
 • Ukentlige hjemmelekser

Prisen for dette kurset 3500,-

*Er du usikker på om dette kurset er for deg så ta kontakt så finner vi det ut sammen.
*Etter du har bestilt kurset så får du tilsendt en mail med detaljert informasjon og prosessen videre

GAVEKORT

Leter du etter en gave til en spesiell? Usikker på hva du skal gi? Da er gavekort perfekt! Ett gavekort kan brukes på alle tjenester Antonette tilbyr. Du velger selv verdien på gavekortet.