Hei, dagens blogg post vet jeg at du vil elske. For i dag gjør jeg tarot lesning for hvert eneste stjernetegn og ser hva som kommer opp i juli 2020. Så om du vil sjekke måneden din eller kanskje noen du er veldig glad i som en partner, ett familiemedlem eller en venn så er du velkommen til å gjøre det. Du kan også dele innlegget med noen du vet vil ha nytte av det og det er selvfølgelig fult lovlig å dele på sosiale medier om du vil det.

Under hvert stjernetegn så avslutter jeg med ditt spirituelle dyr for juli måned, det trenger ikke å være ditt spirituelle dyr sånn generelt men for juli måned så er det din beskjed, les over det nøye, kom tilbake og les over det. Både i forhold til personligheten til dyret og beskjeden da dette vil være viktig for din måned. Og er det noen råd med dyret som for eksempel med snø leopard så er det viktig å følge intuisjonen sin og være alliert med den, er du ikke det så blir ikke måneden eller utfallet like bra. Så les det flere ganger, følg rådene og sørg for at måneden din blir fantastisk!

 

 

VÆREN

Første jeg ser er at det er en konflikt som foregår rundt deg i deler av juli, det føles ut som det har med mennesker som har makt å gjøre så offentlige etater og myndigheter. Jeg føler at dette føles urettferdig for deg, du føler at du står fast og situasjonen virker håpløs. Jeg føler at denne situasjonen vil få ett positivt utfall for deg men det tar tid. Jeg ser deg også som veldig sliten rundt dette og du er tappet for energi. Det er viktig at du tar deg tid til å hvile og slappe av. Prøv å ikke stress, jeg ser at du også kan ha tendenser til å bli sint og ville ta «hevn», jeg vil anbefale deg å ikke gjøre det for situasjonen vil bare bli verre for deg. Selv hvor vanskelig det er for deg å vente og sitte på pinebenken så har du ikke noe annet valg akkurat nå, bruk tiden til å ta vare på deg selv.

 Følelser og humør er blandet i juli for deg, du har perioder der måneden er veldig vanskelig og tung. Men du har også tider der det kjennes mye lettere. Humøret ditt er ikke stabilt og det svinger veldig, du tenker veldig mye og jeg får opp en del stress rundt deg. Veldig svingende energi og følelsene dine er over alt for å være helt ærlig med deg. Jeg ser deg også som veldig sliten og du trenger ekstra hvile og ta tiden til hjelp.

 I forhold til penger så føler jeg at du bør være ekstra forsiktig i juli, jeg føler at dette er en måned det ikke er smart å utføre impulsive kjøp da jeg ser litt strev og tyngre energi rundt din økonomiske situasjon i juli. Pass også på at du ikke blir utnyttet og at du ikke er den eneste som gir og gir. Jeg får følelsen av når noen sier «Kan du legge ut for denne så vipser/overfører jeg senere» så blir den overføringen veldig glemt bort. Sånne situasjoner føler jeg kan oppstå i juli så vær bevisst. Nærmere slutten av måneden så føler jeg at du opplever noe positivt i forhold til økonomien din som en god nyhet, uventede penger, ekstra jobb eller en tilbake betaling av noe.

Jeg får også opp en gave og føler at du enten får en fysisk gave eller en overraskelse.

For deg som har barn så føler jeg at det kan være ekstra slitsomt og at det kreves mye av deg. Ta en pustepause om du kan få det til. Grensene tøyes ekstra og energien av å teste ut grenser er sterkt til stede i juli.

 Er du singel så er dette en fantastisk måned for å møte noen og starte en ny romanse. Jeg får veldig gode vibrasjoner rundt denne relasjonen og føler at dette er ment til å være, din sjelsvenn og et veldig kjærlig forhold.

For deg som er i ett forhold så er juli en fantastisk måned for dere og jeg føler at dere kommer til å reise bort sammen kun dere to og pleie hverandre. Får romantikk og glede rundt.

Er du gravid og skal føde i juli ? En graviditet kjennes sterkt rundt deg i juli. Kan også være en fødsel av noe nytt som har med barn å gjøre, en bursdag eller eventuelt handler det om din mamma eller noen som er som en mamma figur for deg. Får en feiring og masse glede.

Du jobber med å bli sterkere i deg selv, din selvtillit og selv disiplin.

 

 DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – PINGVIN

Pingvin er dyret som ikke kan fly men som svømmer i stedet. De ser bedre under vann enn på land. symboliserer bedre tilgang til det underbevisste sinnet enn vanlig. Pingviner er full i overraskelser akkurat som menneskene de representerer. Hannene og hunnene opplever rollevendinger, hann pingvinen passer på eggene i flere måneder mens hun pingvinen går på jakt etter mat. Pingvinene oppfordrer deg til å tilpasse deg ekstreme omstendigheter, bryte deg fri fra forventninger og igjen oppfinne deg selv. Pingvin  sier tilpass , endre, finne din stamme, syng og feire hvor unik du er.

Pingvin mennesker føler seg ofte utilpass eller ikke på plass. Å koble seg på pingvinens energi kan hjelpe deg å omringe dine forskjeller. Selvaksept er en stor del av pingvinens medisin. De minner oss på at det er ingen riktige måter å være på. Som alle dykkende fugler, pingviner relaterer til sannheten som ligger under overflaten. Kanskje pingvinen forteller deg til å gå under, finn din dype sannhet og finn ditt mest autentiske selv. Det er disse tingene i livet som virkelig betyr noe. Å finne likesinnede mennesker  (Din stamme) vil hjelpe deg å se skjønnheten din akkurat som du ser de sin. Visdommen av pingviner ber deg om å bare være det unike og farge fulle menneske som du er.

 

 

TYREN 

Spiritualitet blir veldig viktig for deg i juli 2020. Det kan være at du bruker mye tid på å fundere på religion , at du velger å studere astrologi, utvikle dine klarsynte evner eller lære om noe annet som har med spiritualitet å gjøre. Læring og spiritualitet kommer opp som ett viktig fokus for deg. Jeg føler også at du får svar på noe, en søknad som har med skole, utdanning og læring å gjøre. Kan også være at du velger å ta steget inn i noe ukjent men ekstremt spennende som har med utdanning og lærdom å gjøre.

Den siste tiden føler jeg har vært veldig vanskelig for deg, du har hatt en del helse utfordringer samt utfordringer på andre plan , følelsene dine har også fått kjent på mye press og tunge energier. I juli så føler jeg at du har det mye bedre og at du endelig kan kjenne på glede, håp og jeg ser at du er en del ute på sammenkomster, fester og gøye ting. Du koser deg i juli og du tar mer vare på deg selv og dine ønsker.

Du har gode ideer og du har lyst å prøve deg på forskjellige ting. Du utforsker deg selv også denne måneden, for eksempel om du har vanskelig for å tørre å ta karuseller så utfordrer du deg selv til å gjøre det.

Det er en fin måned for å planlegge noe nytt, søke en ny jobb eller starte din egen business.

En konflikt og irritasjon kan oppstå, du er lei av å hele tiden bli kontaktet i nød , når noen trenger deg og du vil føle deg mer viktig. Jeg ser at du setter foten ned for utnyttelse, tunge følelser og ubalanse.

Tankegangen din er mye mer positiv og du føler at du kommer deg fremover. Det er lenge siden du har kjent på disse følelsene og du koser deg skikkelig!

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – REINSDYR

Det er få reinsdyr så majestetiske som det modne okse reinsdyret. De forventer vår beundring og respekt. Reinsdyr medisin kan hjelpe deg å stå sterk og resolutt i hvilken som helst situasjon inkludert den mektige grizzy bjørnen. Okse reinsdyr er beskyttende ovenfor deres familier og tilbringer mesteparten av livet i fred omringet og støttet av deres stamme. Reinsdyr har få fiender. De beveger seg for å opprettholde utholdenhet. Hann reinsdyrene nyter selskapet av hverandre, spesielt under høst parring sesong. I september og oktober så bugler reinsdyrene av lidenskap og flokken deler seg opp for avls ritualer. Reinsdyrene blir voldsomt konkurranse dyktig for retten til å bli far.

Om du har reinsdyr medisin og aggressiv atferd så vil du trenge å lære visdommen av å holde tilbake og måtehold. Om reinsdyr er ditt totem så blir du bed om å leve livet ditt med rettferdighet og omtanke for stammen din. Du er en klok leder og andre ser opp til deg for inspirasjon. Du har styrken av å aldri gi opp.

Lytt til reinsdyret. Sangen deres vil hjelpe deg å huske den store kraften du har i deg og alt du drømmer om vil bli ditt.

 

 

TVILLINGENE

Kjærlighet blir hoved fokus for deg denne måneden. Er du singel så ikke se bort i fra at noe uventet dukker opp som en tidligere kjæreste , noen fra fortiden din eller noe helt nytt. Dette er måneden du får svar på spørsmål du har følt har vært ubesvarte i lang tid og gode samtaler ligger rundt deg. Du er sårbar, du har vært gjennom mye og tillit er noe som er vanskelig for deg. Jeg ser deg storm forelsket i juli noe som vil gi deg masse frykt og tillits problemer , husk å lytte til din indre magefølelse. Svik er noe du har opplevd mye av og det kjennes på frykten at dette har satt spor. Hva med å tenke at dette skjer for at all den smerten fra fortiden skal renses ut og at nye begynnelser står for tur ? Det er derfor jeg føler at dette skjer og at disse følelsene kommer til overflaten. Suksess i kjærlighetslivet ditt og jeg føler en reise i juli som blir veldig spesiell for deg, muligens du møter noen eller at noe skjer i forhold til kjærligheten mens du er på reise. Kanskje en uventet tekst melding tikker inn?

For deg som er i ett forhold så blir juli en kjempe fin måned for dere,  dere gjør masse sammen fra å ta små turer rundt på strenger, i parker og i skogen til å dra på lengre turer, veldig god lidenskap og flørtende energi i forholdet ditt denne måneden og dere koser dere sammen som bare det. Om du ikke har ønske om å bli gravid så vær forsiktig, energiene ligger til rette for at en graviditet kan dukke opp.

Økonomien din er veldig fin og du har råd til å unne deg noen ekstra turer, shopping og middager ute. Penger stopper ingenting for deg i juli. Du er også veldig givende og jeg ser deg med noe godt i glasset rundt venner og latteren står høyt.

Du jobber også med ditt indre , følelser renses ut, minner blir til lærdom og sjelen din blir lettere. Du gjør en fantastisk jobb!

Hjertet ditt er på riktig plass.

Magiske ting dukker opp, overraskelser, gleder og livet er godt å leve!

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – EKORN

Ekorn planlegger i forkant og er alltid forberedt. De skurrer rundt om høsten, samler nøtter , skravler entusiastisk og tar seg tid til å leke. Ekorn vet hvordan de arbeider hardt og leker hardt. Selv om ekorn gjemmer mer nøtter enn de finner , så vet de at umiddelbare belønninger for sine handlinger er ikke det endelige målet. De «høster hva de sår» og noen ganger er det ett livstid senere at en begravd eikenøtt blir en mektig eik.

Ekorn mennesker kan ha mye energi. De piler hit og dit, gjør mange ting på en gang, og noen ganger glemmer de akkurat hva de skulle gjøre. Når ekorn dukker opp så er det en påminnelse om å slakke ned og fokusere, se gjennom målene dine og kom tilbake på riktig spor. Ekornens ankomst kan fortelle deg å balansere ditt liv med lek, jobb, venner og slappe av. Om ekorn er ditt totem vit at du vil komme deg gjennom alle utfordringer med din ressurssterke natur. Vær trygg på at det du forbereder og planlegger gir deg ett liv med god karma. Du vil alltid ha det som betyr noe, som er rikdom av glede, kjærlighet , hjem og overflod.

 

KREPSEN

Juli måned kommer til å bli kjempe bra for deg, jeg får en kriblende følelse i magen og føler at du nyter sommeren til det fulleste.

Du er mye rundt barn, om det ikke er dine egne så tantebarn, venners barn og andre barn. Jeg føler at du tar vare på barn denne måneden og du er super god i det.

Du har også lykken med deg, ikke se bort i fra at noen betaler deg tilbake penger de har lånt for lenge siden, jobb muligheter og uventede penger fra andre plasser.

Kjærlighetslivet ditt er også veldig fint , rolig og utviklende. Du kommer til å merke en forandring, men jeg får følelsen av at forandringen er ikke så stor som du egentlig skulle ha ønsket da jeg føler det går sakte men sikkert fremover for deg. Dette gjelder både for deg i forhold og deg som er singel.

Jeg føler også at du sliter litt psykisk i juli og at du føler deg bundet av en type angst du sliter med, akkurat som du står veldig fast her og føler at du mister kontrollen. Selv hvor bra andre ting går så stopper det opp her og jeg føler det ikke er alle som er klar over hvor tungt dette er for deg. Du trenger å prate med noen som forstår da jeg føler at du har behov for å få noen ordentlige gode råd. Ikke gjem dette under stolen, dette trengs å jobbes med og renses ut. Noe som kommer til å ta tid og det er ikke gjort over natten. Ta det på alvor og  ta de stegene som intuisjonen din forteller deg, om du syns det er vanskelig å stole på din egen intuisjon så kan du be guidene dine gi deg informasjon og svar som du trenger gjennom en person du stoler på, så for eksempel om du har en samtale med en viktig person i livet ditt og hun eller han sier noe som handler om steg du trenger å ta i forhold til situasjonen din så vet du at det er svaret i forhold til det du ba om. Ta handlingene du trenger for du fortjener det beste!

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – HEST

Hest er menneskers beste partner. Heste mennesker gjennomfører fantastiske ting og normalt sett går lenger enn andre tror er mulig. De får alltid jobben gjort og har alltid energi til overs. Hesten er vennen til sjamanen og mystisk og trofast bærer dem til riket av makt. Hest er symbolet for behovet for frihet, utforskning og oppdagelse. Hestens medisin hjelper til med å bryte stillestående mønstre og skaper muligheter for nye livs retninger. Om hest dukker opp på din vei så oppmuntrer de deg til å strebe for mer frihet. Har livet ditt blitt kjedelig ? Hestens energi vil koble deg til nye horisonter og grønnere beiter.

Om hest er ditt totem så elsker du å reise og oppleve nye eventyr. Du kan gjennomføre fantastiske ting og du elsker å tjene andre på dine egne premisser. Din oppnåelse er fra ett stadig skiftende landskap. Du må se opp for de som vil prøve å gjerde i din modige ånd.

Kall på hester for å fornye din energi, utholdenhet og ambisjoner. Du har gaver for verden. Hold fast i hesten og ri mot skjebnen din.

 

LØVEN

Juli kommer til å være en utfordrende måned for deg, jeg føler at energien din er tung og at du trenger å slappe mer av. Jeg ser også en mulig flytting eller tanker om å flytte, jeg føler at du tar noen steg her .

Du har ett smil som er lett å like, du er en god del rundt venner og du holder liv hvor enn du er. Du er ikke så flink til å lytte til deg selv og dine behov, beskjeden for deg denne måneden er å lytte mer til deg selv og la intuisjonen din komme gjennom. Noen irritasjoner vil komme , jeg føler at du har noen diskusjoner med familie medlemmer som irriterer deg voldsomt og  du trenger en pause fra de det gjelder og heller fokusere på deg selv og mennesker som gir deg glede.

Kjærlighetslivet ditt er veldig positivt, både for deg som er i ett forhold og som er singel. For deg som er singel så føler jeg at du flørter litt rundt og har kontakt med forskjellige, du lander ikke på noe men du utforsker litt. Du har det gøy, chatter og er litt rundt rett og slett. Jeg ser ikke at du binder deg opp til noe i juli. Men jeg føler at du møter en person som du føler litt ekstra for og som du kommer til å bygge kontakten med videre og at noe mer spesielt vil skje mellom dere litt lenger frem. Jeg får opp romantikk, glede og kjærlighet her. Dere kommer til å begynne å date på sen sommeren!

For deg som er i ett forhold så tilbringer dere mye tid sammen, dere opplever nye ting og har gode samtaler. Dere prioriterer hverandre og jeg ser en vin flaske og får følelsen av sene sommer kvelder, livet er fantastisk godt!

En reise kommer opp , spesielt for deg som er i ett forhold. Jeg føler at dere reiser sammen eventuelt med ett  venne par, da jeg føler at dere er en liten vennegjeng som reiser sammen. Du trenger å lufte deg litt, å smake på frihet og smile til langt på kveld.

Dette er også en tid du får mange gode ideer til prosjekter du har lyst å starte, føler du tar handling i forhold til dette i august. Får igjen opp flytting og føler at dette handler om flytting.

I forhold til jobb så får jeg en positiv følelse og jeg føler at du er på plass her og at økonomien er helt grei, du tåler noen utskeielser i juli.

En ny mulighet i forhold til spirituell utvikling som føles veldig spennende for deg. Akkurat som du blir ledet og lar ting utfolde seg sånn som de er ment til, vibrerende og god energi rundt dette!

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – GAFFELANTILOPE

Selv om det ofte er kalt antilope så er gaffelantilope ett unikt krydder til nord Amerika. Deres tykke hud beskytter dem mot kulde og rovdyr. Gaffelantilopes energi og fart er deres gave. De slipper aldri deres gevir, som representerer forbindelse til ånder, synske sanser og intuisjon. For gaffelantilope er disse gavene  konstant i deres liv. Deres sterke sans for lukt og hørsel hjelper de å vite når ting ikke er riktig.

Om gaffelantilope er ditt totem så er du energisk og har et smidig sinn. Du kommer til å ha alt du trenger. Dine intuitive gaver vil hjelpe deg å bli varslet om farer når du lytter. Gaffelantiloper er ultimate adaptere og har kraften til å overleve. Om gaffelantilope krysser din vei så er beskjeden «Gjør det nå, ikke vent» Stol på din intuisjon,  følg motet ditt og gjør deg klar til å ta spranget.

 

 

JOMFRUEN

Juli er en måned du er fantastisk sterk og du gjør det du trenger å gjøre for deg selv, det blir en måned du tar godt vare på deg selv og du jobber med selv utvikling. Jeg ser stor indre utvikling og du står stødig.

Kjærlighetslivet ditt og relasjoner står veldig sterkt og ser bra ut, jeg føler at du kommer til å bli kjent med nye mennesker som blir bra for fremtiden din og du kommer til å bruke en del tid på relasjoner og samhold med andre. Dette er en ny begynnelse for deg, jeg føler spesielt i forhold til relasjoner, kjærlighet og familie så er dette en helt ny begynnelse. Også relasjoner med kunder og kolleger, det er sterkt og dypt. Kjempe positiv energi rundt dette. Jeg føler at du også er veldig sterk i forhold til relasjoner, du gir slipp på det som ikke er bra for deg og du er «pirkete» i hva du tar inn i livet ditt uansett hvilke relasjon det er, du aksepterer kun det beste av det beste. Noe som er kjempe positivt.

Jeg ser at du reiser bort og jeg føler en konflikt skjer på denne reisen, du føler deg veldig sårbar og du føler deg bundet fast, du har lyst hjem men du føler ikke at du kan eller noe gjør at du reiser ikke før tiden er inne for å reise hjem. Du er veldig kreativ og jeg ser du få en del smarte ideer som har med business og jobb å gjøre mens du er på reise , dette er intuisjonen din som snakker og du bør absolutt gå for det.

Du jobber en del i juli og betaling for arbeidet du gjør kommer, noe som vil gjøre at du føler at det er verdt det.

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – RAVN

Om du har vært en elsker av ravn, samlet på fjær , betatt av hvordan de ser ut , lest om de , observert de i naturen og elsket fargen svart, så er ravnen ditt spirituelle dyr.

Når magien er nær så dukker ravnen opp. Ravn er budbringere fra en annen verden. De gir oss hemmelig budskap om magi og spådom. Ravn er en bevinget ånd som gir råd fra ditt ubevisste sinn. Ravnen samarbeider med energier fra universet til å hjelpe de å realisere drømmer. De opplever konstant læring og opplysning. Ravn mennesker er ikke redd for mørket. Det enorme ukjente er deres lager av kosmiske krefter. Andre kan være tiltrukket av ravn mennesker  men kan også være redd for hva de vet.

Om ravnen er ditt totem så er du kreativ og elsker lekent samspill. Du dyrker den naturlige filosofen i deg selv. Du har tilgang til ditt ubevisste sinn og denne utrolige kunnskapen er din å hente. Om ravnen er ditt totem lær å meditere å nå dypt inn i deg selv til din egen visdom. Gå i mørket og ta med deg lys. Ravnen kan fly deg dit og introdusere deg til rikdom av visdom  utover din villeste fantasi.

 

VEKTEN

Juli kommer til å være en måned som du får masse nye ideer og du er veldig kreativ. Du har lykken med deg , læring og erfaring blir også veldig viktig for deg denne måneden. Du finner nye måter å kommunisere på og du får budskap frem på en veldig forståelig måte. Du har god selvtillit , du har tro på det du kan og utfører, juli er en ny begynnelse for deg og du er veldig positiv.

Juli er en måned du har suksessen med deg og drømmene dine blir til virkelighet, store ting kommer til live for deg.

I kjærlighetslivet ditt så føler jeg at du har det kjempe flott, er du i ett forhold så føler jeg at du er på mange dater, omringet av gaver og masse kjærlighet.

Er du singel så ikke se bort fra at din store kjærlighet dukker opp.

I forhold til penger denne måneden så har du full kontroll og du har magi med deg, gode nyheter og positive hendelser i forhold til økonomi vil skje. Du har det trygt og godt økonomisk i juli!

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – SNØ LEOPARD

Snø leopard er herren av stille makt. De lever i det tøffe klimaet i Himalaya hvor de alltid er usynlig. Deres indre kunnskap forbedres av observasjon. Om snø leopard er din allierte så er din intuisjon din gave. Jo mer du bruker det, jo mer presis, suksessfull og mottakelig vil det bli. Om du er en snø leopard person så ber det deg om å lære deg selvstendighet. En klar vei vil åpne seg for snø leopard mennesker om de følger med på tegn og beskjeder innenfra. Følelser av spenninger kommer når de ikke er alliert med intuisjonen sin.

De som har snø leopard som sitt totem trenger alene tid. Du trenger tid alene, og om du begynner å føle deg kvalt, så må du akseptere det du trenger inni deg før du begynner å gå fremover. Snø leopard mennesker tenker best, skaper og løser problemer alene. De er mestere på å overleve. Alle leoparder er knyttet til sjamaner, synske og intuitive. Snø leoparder er kongelige, grasiøse og  skremmende. De går lett mellom forskjellige verden og er dette ditt totem så vil du også gjøre det.

 

 

SKORPIONEN 

Jeg ser ekstra penger komme inn til deg og måneden juli vil være fantastisk i forhold til penger og velstand. Jeg får også følelsen av nye og viktige kjøp. Da mener jeg ikke en ny t-skjorte men større ting som en ny bil, ett kjøleskap, hus kjøp eller noe annet. Velstand og overflod av penger kommer opp og jeg får en fantastisk positiv følelse rundt dette.

Du får en fin måned, jeg ser vennskap rundt deg, latter, hygge og sene sommerkvelder. Du er en del sliten , det kommer og går men du koser deg likevel, bare pass på å hvile når du føler at du trenger det. Lytt til kroppen din.

Du føler at du er i en god posisjon i juli, du føler deg viktig og at du kan oppnå det du vil, du ser flere muligheter enn du tidligere har gjort. Du føler en seier etter lang tid med vanskeligheter, endelig er solen på din side. Juli er en måned du føler stor seier i situasjoner, relasjoner og fysiske ting.

Du tenker en del på morsfigur enten om det er din mamma eller deg som mamma. Du har hatt mye utfordringer her den siste tiden og du har mange tanker rundt dette. Jeg føler at du planlegger og muligens forandrer hvordan det har vært og at endringer kommer spesielt i forhold til deg som mamma. Du får ideer for en klarere og bedre vei.

Jeg føler at du har en del ting å renske opp i inni deg i forhold til en farsfigur, det handler om utfordringer i forhold til følelser, tap, svik og sorg. Jeg føler det handler om deg som barn , kanskje mistet du din pappa tidlig og at det er sorg som sitter i , eller at du ble sviktet og behandlet dårlig. Uansett hva det er så er dette noe som trengt å renses opp i så du kan få det bedre med deg selv.

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR FOR JULI 2020 – COYOTE

Blant amerikanske kulturer så har coyoten blitt kalt «Den smarte og den lettlurte» Vi har alle vært den som har blitt lurt og det er en del av livet. Vi begår feil, vi faller ned , lider på grunn av dårlige valg og vi lærer av det. Den som kan lære vil overleve og blomstre. Coyoten lærer oss å leke og feire livet daglig. Ulven ber oss om å le, spesielt av oss selv , og ikke ta livet for seriøst. Ulvens medisin er forbundet med ungdommelig energi, barnlig visdom og livs lang lærdom. Ulv mennesker blir bedt om å være studenter for livet.

Coyotens visdom er sjeldent levert direkte men kommer fra den «Lange og svingete vei» Ja, vi kommer til å feile, bli lurt, bli bedratt og verre. Vi faller kanskje ned syv ganger men vi reiser oss åtte ganger og vinner. Om coyote er ditt totem dyr så kan du være sikker på suksess om du lærer av feil og aldri gir opp. Å lære, tilpasse seg, transformere og blomstre er hjertet av coyotens medisin.

 

SKYTTEN

Denne måneden blir veldig positiv for deg, jeg ser samlinger , selskaper og feiringer. Familie tid samt venne tid er viktig og du er veldig balansert og du har det bra.

Jeg føler at du har jobbet hardt den siste tiden og at du nå trenger hvile, du trenger å ha det morsomt og nyte livet. Hard jobbing kan være innvendig jobb som fysisk jobb, jeg ser deg trenge en pause fra forpliktelser og ha mindre stress rundt deg. Nå er det tid for at batteriene lades og det blir de denne måneden. Du vil også trenge alene tid og ha tid til å samle deg om ikke kommer du til å føle at du presses for mye og det er absolutt ikke noe du trenger nå. Du trenger frihet, healing og en god dose kjærlighet. Det er også en måned hvor du finner du hva du vil og hva du ønsker deg. Indre arbeid på en god måte sammen med koselige sammenkomster er akkurat hva du trenger.

Meditasjon, bønner, skriving og være mye ved vannet er også noe som er viktig for deg i juli, du føler en spesiell nærhet, støtte og ro når du gjør dette. Og det trenger du i juli.

Du leser også en del bøker eller tar til deg ny lærdom på annen måte. Lærdom kommer sterkt opp rundt deg og lærdom som sitter, ikke bare noe som går inn og er glemt i neste øyeblikk. Føles ut som noe du er oppriktig interessert i å lære.

I forhold til din økonomiske situasjon så føler jeg at du kommer til å få gode nyheter og juli er en god måned hvor du kan unne deg selv litt ekstra , reise rundt og gjøre det du har lyst til. Jeg ser ikke bekymringer rundt økonomi og føler den er bedre enn mange andre måneder har vært.

Jeg ser en konflikt eller uenighet som veier mye på deg, du tenker mye på dette og kan til tider føle deg frustrert og hjelpes løs. Jeg føler du skal bruke intuisjonen din her da jeg ser at du har indre visdom i hva som er smart å gjøre, du må bare hente visdommen frem.

Ny og viktig informasjon kommer til deg som handler om relasjoner og forhold.

 

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR I JULI 2020 – DRAGE

 

Drage er  mysteriøs , mektig og dynamisk. Det er sjamanen og magikeres klokeste allierte. Drager er ren bevisst energi og kan form skifte etter ønske. Alle fire elementer har drager. Luft drager kontrollerer intellekt, fornuft og belysning. Ild drager kontrollerer kreativitet, lidenskap og mestring. Vann drager er dybde, innsikt og intuisjon. Jord drager styrer velstand, rikdom og manifestasjon.

Om du er tiltrukket av drager så er ditt kall å gå inn i ditt høyeste potensial. Du kan løfte deg selv opp fra hverdagslige kamper og bli frigjort fra det vanlige livet. Er du klar? Den bevingede dragen er symbol på eksistens,  frihet og høyere bevissthet. Det er ett symbol for keisere og konger.

Om drager er ditt totem, så er du markert for makt. Bruk det godt. Et meningsfylt liv er din store skatt. Dine vinger er din pust, din kropp jorden, vannet ditt blod og ilden din evige ånd. La livet ditt stige fra det normale til å bli ekstraordinært.

 

STEINBUKKEN

Jeg får opp dronning energi hos deg i juli, du er veldig avslappet, du vet hva du vil og hvordan du skal komme dit. Jeg ser deg som mektig, kraftfull, suksessfull og jeg føler at mennesker rundt deg ser opp til deg. Du har på deg kronen din og ingen kan pirke på deg.

Du er en varm og elskverdig person med sterk kraft. Du har en evne til å forstå mennesker på ett emosjonelt plan og du har en omsorg som er vanskelig å beskrive. Denne omsorgen kommer ekstra frem i juli. Du er god på å hjelpe mennesker som har mye stress rundt seg.

Økonomien din ser bra ut i juli og jeg føler ikke at du bekymrer deg her. Jeg ser deg gå på shopping og du kommer hjem med flere handle poser enn du planla men det går helt fint, du har det fortsatt greit. Du koser deg ekstra og nyter livet. God mat, god vin, handleturer og vennskap er hva du trenger denne måneden. Velstand er rundt deg!

En nyhet angående jobb vil komme til deg. En mulig endring vil komme , mer informasjon om dette kommer.

Nye vennskap og bekjentskap vil være en viktig del av måneden din, bli kjent med mennesker som gir deg noe og som du kan oppleve en balanse med.

Jeg får spennende energi om din juli måned.

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR FOR JULI 2020 – HAUK

Hauken med sitt ekstraordinære syn og høye utsiktpunkt, har evnen til å se hva andre ikke kan se. Hauker er forbundet med rikene til de eldre gudene. Jupiter og Merkur hadde begge hauk som deres allierte. Hauker er ofte kalt «Budbringere av gudene» Å se en hauk eller høre rop kan være en advarsel på å være mer bevisst. Se på alle detaljene og tegn , ta en pause og reflekter over hva som kan være galt. Haukene parer seg for livet og paret oppdrar sine unger i ett sterkt og sikkert reir. Hauker passer på familien sin. Når de er involvert i familie problemer så flyr de og puster inn frisk luft. For mye følelser kan skygge haukens klare syn.

Hauk betyr ånden er for hånden. Hauk mennesker tar nytte av fokus og skarp observasjon til å veilede de til det beste utfallet. De har tro på en lys fremtid fordi de sår over andre og ser veien til suksess i alle området. Optimisme er en av haukene sine dyder. Om hauken kaller deg så er det lurt å tilbringe tid til å studere livets strømmer og følge dit de leder. Vinden med kraften og retningen vil være din veileder. Du kan fly og nå himmelen. Du er sterkere enn du tror, modigere enn du er klar over og smartere enn du vet.

 

 

VANNMANNEN

Juli er ikke din beste måned, jeg føler at du er sliten, frustrert og trenger mye hvile. Du har mye strev, tanker og du føler ikke at ting går din vei på noen som helst måte. Du trenger trøst, du trenger at menneskene som er rundt deg stiller opp for deg og det er en avslutning på noe som skjer i juli.

Jeg føler at du har det greit økonomisk, du har det du trenger og mer. Jeg ser deg på shopping og du har mere enn nok penger, jeg kjenner ingen bekymring i forhold til økonomien din.

I kjærlighet så føler jeg at for deg som har hatt en slags lidenskapelig relasjon med noen men ikke som ett forhold vil forstå mer denne måneden at dette er kun en tiltrekning , en fase, fysisk men det kommer ikke til å bli noe mer enn det. Jeg får opp en del såre følelser her, dette gjelder også deg som håper på å få til noe med en tidligere kjæreste. Det kommer ikke til å bli som du ønsker. Du har to valg, enten så bryter du ut av dette så du kan tiltrekke deg noe som er masse bedre eller så blir du i situasjonen og følelsene til det en dag skjer av seg selv at det blir over.

For deg som allerede er i ett forhold så føler jeg ikke at denne måneden blir den beste, jeg får opp en del frustrasjon og egoisme. Det er lite forståelse og jeg føler at du er frustrert. Jeg føler at du har trøst i en eldre person som du kan prate med og som vil forstå hvordan du har det.

Du er en sterk person som vil klare deg gjennom mye og selv om denne måneden er utfordrende så kommer du deg gjennom dette også.

Bedre tider vil komme!

 

 

SPIRITUELT DYR FOR JULI 2020 – EKORN

Ekorn planlegger i forkant og er alltid forberedt. De skurrer rundt om høsten, samler nøtter , skravler entusiastisk og tar seg tid til å leke. Ekorn vet hvordan de arbeider hardt og leker hardt. Selv om ekorn gjemmer mer nøtter enn de finner , så vet de at umiddelbare belønninger for sine handlinger er ikke det endelige målet. De «høster hva de sår» og noen ganger er det ett livstid senere at en begravd eikenøtt blir en mektig eik.

Ekorn mennesker kan ha mye energi. De piler hit og dit, gjør mange ting på en gang, og noen ganger glemmer de akkurat hva de skulle gjøre. Når ekorn dukker opp så er det en påminnelse om å slakke ned og fokusere, se gjennom målene dine og kom tilbake på riktig spor. Ekornens ankomst kan fortelle deg  å balansere ditt liv med lek, jobb, venner og slappe av. Om ekorn er ditt totem vit at du vil komme deg gjennom alle utfordringer med din ressurssterke natur. Vær trygg på at det du forbereder og planlegger gir deg ett liv med god karma. Du vil alltid ha det som betyr noe, som er rikdom av glede, kjærlighet , hjem og overflod.

FISKENE

Vennskap og relasjoner betyr alt for deg i juli, invitasjoner, grilling , gode ord, samhold og kjærlighet. Jeg føler at det er to venner du kommer til å tilbringe masse tid med og dette vennskapet er det balanse i, dere gir og tar. Et godt og nært vennskap med forståelse, åpenhet og kjærlighet. Jeg får også opp en frustrasjon hos deg i juli, dette handler om en relasjon, noe gjør deg veldig frustrert og energien er tung. Du har såret og usikre følelser rundt dette og det tar mye tid av tankene dine, jeg ser at dette ligger i bakhodet ditt gjennom måneden. Samtidig så føler jeg at det ordner seg og at ting blir bra igjen i denne relasjonen, ingen avslutning eller brudd.

Er du i ett forhold så kan du forvente at det er litt fysisk avstand, dere er ikke sammen hele måneden. Ser at dere er periodevis sammen, føles ut som din partner skal på en reise uten deg i en til to uker. Jeg føler at du bruker mye tid med venner og har det veldig bra med de du har rundt deg, selv om du kjenner på ett savn og en usikkerhet rundt dette.

Er du singel så dukker ikke en partner opp i juli, det er ikke en måned for det. Jeg får mer vennskapelig energi rundt deg.

I forhold til penger så føler jeg at du skal tenke over valg du tar og være bevisst. Du har det greit i juli men det er ikke en måned det er smart å sløse for mye.

Generelt så får jeg en positiv energi.

 

 

DITT SPIRITUELLE DYR FOR JULI 2020 – ELG

Elgen er ett mektig totem. Det er en unik energi med mange motsetninger, vanskelig likevel grasiøs og ren men vakker.

Elger er mestere på visdom og oppfatning. Til tross for deres store størrelse så er de raske, selvsikker og fryktløse. Elg mennesker har alltid en sterk tilstedeværelse. De er syv meter høye med en krone av gevir nesten like bred. Deres gevir er sagt å være som en antenne til hemmeligheter og lærdom fra den kloke.

Om elg er ditt dyr så er du mystisk og sitter i forfedrene dine sitt råd. Du er smart og unik i ditt felt. Du er intuitiv, og fra tidlig alder har du opplevd kontakt med ånde verden. Du er en sterk overlevende. Elger lever ett langt liv. Dine høye høyder er ikke for de mange , men for de få. Med elg som totem så er du sikker på å reise på en svingete vei til din skjebne, visdom og mestring.

 

 

HAR DU LYST PÅ EN PERSONLIG SKRIFTLIG INTUITIV TAROT LESNING ?

Send meg en mail på info@antonettepsychicmedium.com

 

Hvilket dyr fikk du for juli måned og hva blir viktig for deg?

 

Ønsker deg en super duper måned!