Om Antonette

Om Antonette

Antonette Kvalsvik er Psychic Medium.

Antonette er ett klarsynt medium som er kurset av det verdenskjente mediumet Lisa Williams, og hun har utviklet seg igjennom årene med hjelp fra åndeverdenen, egen erfaring, og diverse onlinekurs med blant annet John Edward, Kyle Gray og John Holland.

HUN TILBYR FØLGENDE READINGER:

  • Klarsyn.
  • Klarsynt medium.
  • Mediumskap.

Hun tilbyr også rene healingsessions, og gir alltid healing under en reading.

KURS

Antonette har også for tiden mulighet til å kurse interesserte innenfor klarsyn, én til én. Dette er en unik mulighet til å kunne videreutvikle dine evner i tett samarbeid med en mentor som legger opp kurset etter dine forutsetninger og din fremgang. Ta kontakt for mer info. Det vil også bli holdt større kurs utover sommeren, mer info kommer.

 

OM ANTONETTE

Helt siden Antonette var en liten jente har hun vært i stand til å kommunisere med de som ikke er hos oss lenger. Helt fra hun var barn har hun hatt kontakt med den andre siden, og kunnet beskrive avdøde med skremmende nøyaktighet og gjengi blant annet navn og hendelser. Like sterkt som evnen til å kommunisere med den andre siden, var evnen til å «se» og «høre» forbi det som blir sagt og gjort. Hun leste mennesker som en åpen bok, og kunne se hendelser før de skjedde. Som følge av dette følte hun seg alltid annerledes som barn, akkurat som om hun var en voksen i en barnekropp. Ettersom hun ble eldre ble hennes klarsyn og evne til å kommunisere med åndeverdenen ble sterkere og sterkere.

I 2013 fikk Antonette kontakt med ett begavet og anerkjent klarsynt medium, som siden ble hennes mentor. Hun hjalp Antonette å forstå og utvikle sine evner. I 2014 var hun klar til å åpne opp for evnene sine, og bruke de aktivt til å hjelpe andre mennesker. Antonette kan også se og lese fargene i auraen for personer, og følelsene som ligger i og rundt dem.

Book en session med Antonette nå!