Jeg har valgt å ha 1-1 kurs, noe som vil si at det er bare meg og deg via skype eller telefon og grunnen til at jeg har valgt det på den måten er rett og slett fordi da får du mye mere ut av læringen, du får utnyttet alle muligheter til å spørre om det er noe du er usikker på, du får egen mail adresse til meg hvor du kan kontakte meg gjennom hele kurs perioden , alt fokuset blir på deg og din utvikling. Du får veldig god oppfølging og vi går gjennom tingene veldig nøye til du forstår helt og holdent alt sammen. Det beste av alt er at du ikke trenger å bo i Kristiansand eller å reise til Kristiansand for å delta, derfor har jeg også valgt å ha det via skype, telefon og epost. Da kan alle som vil delta ,uten å stresse med reise og hotell!

Gjennom denne kursperioden er det mange ting vi skal gjennom for at du skal få utvikle deg mest mulig.

Intuisjon Vi skal jobbe med å forstå intuisjon, stole på den, kjenne på den og bruke den i det daglige og bli godt kjent med den.

Jorde seg selv Å jorde seg selv er veldig viktig, og her skal vi gjennom forståelse, teknikker og øvelse. Dette hjelper ved at vi er tilstede i oss selv, vi føler kontra tenker og følelseslivet blir lettere og vil igjen påvirke vår livskvalitet.

Rensing Vi skal gjennom å rense oss selv, dette er bra for å rense ut negative energier, negative tanker og hjelper oss til å føle oss sterkere i vanskelige perioder.

Meditasjon Dette er absolutt et must, jeg er helt avhengig av daglig meditasjon i jobben jeg gjør. Det hjelper med å fokusere, reduserer stress, få mere energi og hjelper både på psykiske og fysiske plager. Og selvfølgelig mye mye mere, så meditasjon blir noe vi kommer til å jobbe masse med disse seks ukene og siden dette er ett nybegynner kurs så går vi gjennom forskjellige måter å meditere på og finner ut hva som er den beste måten for deg.

Klarsyn Klarsynt er evnen til å få informasjon gjennom å se bilder, det kan være til å finne ting, personer, steder og hendelser både i fortid, nåtid og fremtid.

Klarhørt Klarhørt er evnen til å høre informasjon, både som medium og klarsynt. Veldig mange mediumer har denne evnen at de hører for eksempel navn på avdøde, alder osv. Mange har også denne evnen og vet ikke at de har den. Det er veldig ofte at de som er klarhørte er også klarsynte og at det er en balanse gjennom å få informasjon via klarsynt og klarhørt.

Klarfølt klarfølt er evnen til å føle. Mange kaller det magefølelse. Dette er min sterkeste evne som synsk så er det å føle, ved alle readinger om jeg får opp bilder eller hvordan informasjonen kommer til meg så føler jeg alltid med all informasjon jeg får.

Klarviten Klarviten er at du bare vet ting, uten å vite hvorfor og hvordan. Du bare vet ting og du er sikker. For eksempel så sier venninnen din at hun skal reise neste uke og alt er bestilt og planlagt, men du bare vet at hun ikke kommer til å reise, du er så sikker men aner ikke hvorfor du vet det.

Du kommer også til å få lekse av meg hver uke og vi går alltid gjennom leksen din og du får tilbakemelding i begynnelsen av praten/treningen vi har hver uke. Dette er for at du skal få mest mulig trening så leksen er kjempe viktig og må følges opp.

Du får gjort din første ordentlige reading med detaljert tilbakemelding, noe som jeg ser på som veldig viktig. Med dette lærer du hvordan er reading gjøres, hva dine sterke sider er og hva du bør trene mere på.

Du får også noen overraskelser gjennom kurset, dette for å ta deg utenfor komfortsonen din og bygge opp tillit og vise deg hvor god du faktisk er!

Dette blir gøy og jeg gleder meg! Har du lyst å joine meg ? Flere ledige plasser så det er bare å booke kurset online via tjenester på nettsiden min og trenger du hjelp, er du usikker på noe, så ikke nøl med å ta kontakt!