DØRENE LUKKES OM :

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Kjære deg , du vet dypt i ditt hjerte at du er ment for mer, du vet at det er så mye mer rundt deg enn hva du til nå har oppdaget. Du vet at du fortjener å oppleve en så stor helbredende og kjærlig kraft som vil hjelpe deg på livets vei.

Jeg vet at du vet og du vet at du VET, innerst inne så vet du det!

Sjelen, hjertet og sinnet ditt er klar for å bli mer bevisst, åpen og mottakelig. Tenk hvor fantastisk det hadde vært å endre din nåværende realitet med en mye bedre, hvor du alltid kan få støtte, hjelp, motivasjon, håp, åpne muligheter og kjærlighet. Tenk hvor herlig det hadde vært å vite alle svarene du trenger for å ta valg, å ALLTID vite hvilke vei som er den riktige UTEN å se bakover eller føle at du står fast. Å kunne ta frem veiledningen og informasjonen du trenger for å ta ditt neste steg uansett hvor du er og når du trenger. Livet har så mye vakkert og fantastisk å tilby og det er på tide at du får smake på det, syns du ikke ?

Du vet at du ikke er ment for å leve med smerter fysisk eller psykisk, du vet at du ikke er ment å være i en jobb du ikke trives i eller være rundt mennesker som hele tiden sårer deg eller gjør deg til ubehag. Det var ikke derfor du kom til dette livet, din sjel er unik og har en mening. Den meningen er på tide at du finner og gjør noe med, noe stort.

HELBREDELSE, KJÆRLIGHET OG GODHET VENTER PÅ DEG!

Se for deg at du mottar dyp helbredelse for dine sår, smerter og usikkerhet. Se for deg at det blir vasket bort og erstattet med trygghet, ro, kjærlighet og muligheter. Hvordan hadde det føles ? Hva hadde det gitt deg ? Hvor mye hadde det endret for deg ? At du daglig får påfyll av kjærlighet, trygghet, omsorg, beskyttelse og veiledning. At du daglig opplever en kjærlighet ord ikke kan beskrive, en betingelsesløs og uendelig kjærlighet som omringer deg uansett hva.

Jeg vet dypt i min sjel, hjerte og sinn at transformering er rett rundt hjørnet for deg og det er en ære for meg å kunne hjelpe deg på ett dypt sjels nivå så du ENDELIG kan oppleve det vi begge vet at du fortjener.

INTRODUSERER SJEL TIL SJEL MED DINE SPIRIT GUIDER

fantastiskeJeg er så glad for å dele dette fantastiske og unike programmet med deg, dette er så nært til mitt hjerte og min sjel! Jeg har selv så fantastisk og god erfaring med spirit guider , hva det innebærer og hvor herlig , fantastisk, magisk og godt det er å få den dype, gode og kjærlige kontakten. Så når det kom gjennom meg, når jeg ble ledet til å skape dette programmet så visste jeg med engang at tiden er nå inne til å dele denne fantastiske gaven med deg. 

Jeg vet at du trenger det ,jeg vet at dette vil transformere livet ditt, jeg vet at livet ditt aldri igjen vil bli det samme ,jeg vet at du kommer til å elske det!

Og det er min store ære å kunne bringe dette til deg, veilede deg, gi deg dyp forståelse og følge deg på veien mot healing og kjærlighet. Jeg er så klar til å hjelpe deg å få en trygg og god kontakt med dine spirit guider, ja jeg sier DINE for du skal ikke bare få god kontakt med en men med flere. Tenk hvor fantastisk det blir å endelig få oppleve dette, å endelig kunne få råd, veiledning, healing og svar når du måtte trenge det. Å endelig kunne få en dypere mening og se det store bilde, å kunne få en dyp sjels kontakt med dine spirit guider som elsker deg mer enn noen andre, den ubetingede og sterke kjærligheten som ALLTID er hos deg uansett hva du trenger. Det vil totalt forandre livet ditt, det vil gi deg fysisk, psykisk, mentalt og emosjonell healing, det vil lede deg så du ALLTID er på riktig plass og vet hva ditt neste steg er. Dine spirit guider kan gjøre så mye for deg, de kan skape muligheter, gi deg healing, støtte, trøste og veilede deg. Det kan faktisk ikke beskrives med ord, den kjærligheten, omsorgen, enheten og den fantastiske kraften den må oppleves.

Jeg brenner så for dette fordi jeg er ett levende bevis på hva det betyr å få en så dyp kontakt med spirit guider, jeg var på en så sår og vanskelig plass i livet mitt når jeg først fikk kontakt med min master guide James. Det har vært det beste som kunne ha skjedd meg, den ubetingede kjærligheten, når jeg ba om en ny vei så fikk jeg fort muligheter , veiledning, håp, støtte, trøst og en enorm helbredende kraft. Det totalt forandret livet mitt og det vet jeg at det vil gjøre med deg også, og nå vil jeg veilede og hjelpe deg til å oppleve det samme, jeg vet dypt i mitt hjerte at du vil ha så godt av å oppleve det , du vil tenke og handle på en annerledes måte, du vil forstå meningen din, du vil få kontakt med deg selv, ditt indre og din sjel på en helt unik måte, du vil oppleve så mye og det er ett stort mirakel. Alt du trenger å gjøre er å ta steget, være villig og åpen så vil du få oppleve en reise du aldri noen sinne vil glemme, en reise som du vil takke deg selv for daglig at du sa ja til, en reise som vil transformere hele din nåværende realitet og gi deg det du trenger for å komme videre!

 

 

 

I dette unike programmet sjel til sjel med dine spirit guider så begynner vi med at du skal lære å få en god og dyp kontakt med deg selv, du skal få en dypere forståelse av hvem du er, hva du trenger og hva du ønsker i fremtiden. Vi jobber også med kjærligheten til deg selv, at du skal føle deg verdig nok og god nok til å motta denne fantastiske og trygge kontakten med guidene dine og ellers i livet. Føler du deg god nok så kan du oppnå hva enn du vil! Vi jobber med å holde en god vibrasjon og god stabil energi , healing, løse opp i grums inni deg som har vært der alt for lenge så du endelig kan få tilbake gnisten i livet og komme dit du vil.

Vi går gjennom chakra systemet, alle dine synske evner, du får dype og fantastiske meditasjoner, skrive oppgaver, lekser og mest av alt du kommer til å få en så nær kontakt med flere av dine spirit guider, noe som vil transformerende din nåværende situasjon og hjelpe deg fremover. Dette programmet heter sjel til sjel med dine spirit guider for det er nettopp det du kommer til å oppleve, å for å komme dit så må vi gjennom mye annet først derfor har jeg designet programmet på en sånn måte at vi går gjennom masse verdifull og intens informasjon og læring først, noe som er en stor bonus for vi går dypt inn i indre personlig utvikling, selv kjærlighet, takknemlighet, intuisjonen din, evnene dine, chakra system og masse mer! Du får en pakke med alt du trenger for å komme deg videre i livet både personlig og profesjonelt. Jeg vet at uansett hvilke livs situasjon du er i, om du er en person som har ett godt liv og vil utvikle deg og lære deg mer eller om du er en som sliter fysisk og psykisk og trenger healing, forståelse og en vei fremover så er sjel til sjel med dine spirit guider for deg!

 

 

HVEM ER SJEL TIL SJEL MED DINE SPIRIT GUIDER FOR : 

Du vet at du er ment for mer , du vet at det er mer for deg der ute og du er klar til å ta det i mot.

Du vil ha det bedre og du er åpen til å motta hjelp og gjøre en forandring.

Du vet dypt i ditt hjerte at du fortjener healing,støtte og veiledning og er klar til å motta det.

Du vet at å knytte deg til spirit guiden din er som å ha en god venn som alltid er der for deg.

Du ønsker en dypere kontakt med det guddommelige.

Du er allerede i en spirituell utvikling og du ønsker å gå dypere.

Du har utfordringer psykisk og fysisk og du er klar til å motta hjelp så du kan få det bedre.

Du ønsker å knytte ett sterkt bånd med dine guider på ett sjels nivå så livet ditt transformeres til å ha det fantastisk godt.

Du føler deg ledet til sjel til sjel med dine spirit guider og du føler at dette er akkurat det du trenger.

Jeg er så glad for å dele dette fantastiske og unike programmet med deg, dette er så nært til mitt hjerte og min sjel! Jeg har selv så fantastisk og god erfaring med spirit guider , hva det innebærer og hvor herlig , fantastisk, magisk og godt det er å få den dype, gode og kjærlige kontakten. Så når det kom gjennom meg, når jeg ble ledet til å skape dette programmet så visste jeg med engang at tiden er nå inne til å dele denne fantastiske gaven med deg.

Jeg vet at du trenger det,

Jeg vet at dette vil transformere livet ditt,

Jeg vet at livet ditt aldri igjen vil bli det samme ,

Jeg vet at du kommer til å elske det!

n vil bli det samme ,

Jeg vet at du kommer til å elske det!

                     

DETALJENE – SJEL TIL SJEL MED DINE SPIRIT GUIDER

 

Sjel til sjel med dine spirit guider er ett 4 ukers program som inkluderer video treninger, arbeids ark, lekser, oppgaver, live sendinger og meditasjoner. Du har en egen medlems side du kan logge deg inn på og gå gjennom programmet når det passer deg og i tillegg til dette så har du tilgang til en eksklusiv privat gruppe hvor live sender og daglig informasjon vil foregå. Merk : Alle live sendinger vil komme opp på medlems siden din så du kan se det der når det måtte passe deg og tilgang har du livet ut!

Vi starter mandag 21 september med første live sending, tilgang til uke 1 har du med engang du melder deg på, hvor det allerede er video treninger , meditasjon og arbeids ark med fantastiske oppgaver. Dette er så transformerende, vakkert og ubeskrivelig godt program og jeg er så stolt over at jeg har designet sjel til sjel med dine spirit guider, jeg vet at du kommer til å elske det!

 

Modul 1 – Bli bestevenn med ditt indre 

yes, som tittelen sier modul 1 handler om at du skal bli din aller beste venn. Vi jobber intenst med ditt indre, tankesett, du blir kjent med deg selv og får mer forståelse for hvem du er, hva du trenger og hva du står for. Arbeidet vi skal gjøre her er grunnbasen og vil hjelpe deg på alle mulige måter i livet ditt generelt. Vi går dypt og når jeg sier dypt så mener jeg DYPT! Det er så mye selv utvikling og healing i denne uken at du kommer til å føle deg totalt forandret, friskere, bedre, roligere og sterkere kun etter denne uken. 

Denne modulen inkluderer : 

2 live sendinger ( Kan sees i reprise om du ikke får de med deg og du får mulighet til å stille spørsmål angående det vi snakker om og jeg svarer på alt. Det er veldig viktig for meg at du får svar på det du trenger så du får god nok forståelse og øvelser som passer deg. ) 

 1 meditasjon.

Video trening med viktige og transformerende oppgaver.

Arbeid ark som du kan sitte å kose deg med.

 

 

Modul 2 – Utvikle evnene dine. 

Åhh, som jeg gleder meg til modul 2. Intens utvikling og mestring av dine synske evner + ditt chakra system. Dette blir så bra! Vi går gjennom alle dine synske evner, du lærer og utvikle de og stole på informasjonen du mottar, du får forståelse, dyp utvikling og mestring. Det som gjør det så ekstra bra at vi går gjennom alle evnene dine denne uken og utvikler de er at det kan du bruke til å hjelpe deg selv og andre med lesninger, så den lærdommen i denne modulen er gull verdt. 

 Denne modulen inkluderer : 

4 meditasjoner 

3 live sendinger ( Kan sees i reprise om du ikke får de med deg og du får mulighet til å stille spørsmål angående det vi snakker om og jeg svarer på alt. Det er veldig viktig for meg at du får svar på det du trenger så du får god nok forståelse og øvelser som passer deg. ) 

Video trening med unike oppgaver

Arbeids ark

 Modul 3 – Bli kjent med dine spirit guider

Nå er du klar til å åpne opp og starte ett nært og godt forhold med dine spirit guider. Alt vi har jobbet med frem til nå har gjort deg klar til å lære og forstå om dine spirit guider samt opprette en nær og god kontakt, en kontakt du virkelig ikke vil være for uten. Tiden er inne til å knytte deg til de som elsker deg mer enn noe annet, til de som har gitt sin sjel og forpliktelse til å hjelpe, støtte og veilede deg gjennom livet og de er klar til å koble seg sammen med deg. Og nå er du også klar, dette blir ikke noe annet en magisk. 

Denne modulen inkluderer : 

3 meditasjoner ( Kan sees i reprise om du ikke får de med deg og du får mulighet til å stille spørsmål angående det vi snakker om og jeg svarer på alt. Det er veldig viktig for meg at du får svar på det du trenger så du får god nok forståelse og øvelser som passer deg. ) 

 3 video treninger 

 2 live sending

 Quiz

 Arbeids ark

 

Modul 4 – Få ett nært forhold til dine spirit guider

Her går vi enda dypere, enda tettere på og du får oppleve en enorm og fantastisk kjærlighet. Nå har du blitt kjent med dine spirit guider og i denne modulen skal du få ett nært og godt forhold, du skal trene på å be om veileding og motta det. Du skal kommunisere på ett sjels nivå gjennom skriving, seeing, høring og tenking. Masse oppgaver, transformerende treninger og erfaringer du får denne uken tar du med deg resten av livet. 

 

Denne modulen inkluderer : 

3 meditasjoner ( Kan sees i reprise om du ikke får de med deg og du får mulighet til å stille spørsmål angående det vi snakker om og jeg svarer på alt. Det er veldig viktig for meg at du får svar på det du trenger så du får god nok forståelse og øvelser som passer deg. ) 

4 live sendinger

Video trening

Arbeids ark

 

 

og                                                       BONUSER

 

I tillegg til programmet så har jeg lagt til 4 fantastiske bonuser som du kommer til å elske. Det beste av alt er at ALLE bonusene blir via live sending så du kan være aktiv og stille spørsmål underveis. Får du ikke med deg live sendingene så har du de for livet og kan se + gjøre oppgavene så mange ganger du vil og når du vil. 

 

Bonus 1 – Møt ditt spirituelle dyr

Samme som med spirit guider så har vi alle også spirituelle dyr. I denne fantastiske bonusen så skal du møte og koble deg sammen med ditt spirituelle dyr+ motta veiledning og hjelp fra ditt spirituelle dyr. 

Denne bonusen inkluderer : 

Live sending 

Meditasjon 

Indre arbeid 

Arbeids ark 

Bonus 2 – Møt din skytsengel 

Vi alle har minst en skyts engel og vi skal koble oss på vår skyts engel. Du får oppleve den magiske kjærligheten og helbredelsen som din skyts engel gir pluss at du skal få mer forståelse og lærdom rundt skyts engler. 

 

Denne bonusen inkluderer : 

Live sending 

arbeids ark 

Meditasjon 

bønn

Bonus 3 – Finn din sjels mening og lær deg å ta handlinger ut i fra sjelen din

Alt jeg gjør, alt jeg skriver, alt jeg selger og alle mine handlinger er fra sjelen min, jeg er så knyttet til sjelen min og jeg handler aldri ut i fra hva jeg tror jeg “må” gjøre men lytter alltid innenfra. I denne bonusen så lærer jeg deg nettopp dette, å handle ut fra sjelen og intuisjonen din så du kan oppleve suksess og gå riktig vei. Dette blir så transformerende og lærerikt for deg og det kommer til å gi deg så mye for all fremtid!

 

Live sending 

Meditasjoner 

Arbeids ark 

Transformerende skrive oppgaver

 

 

 

 

Jeg vet akkurat hvordan du har det!

Jeg vet hvor slitsomt, frustrerende og vondt det er.

Jeg har vært der selv i mange år, jeg druknet i inkasso gjeld , forbrukslån og lite mat på bordet. Jeg havnet i en kjempe vond situasjon, jeg så ingen utvei og jeg fryktet penger mer enn noen jeg kjenner.

Jeg husker så godt for en del år tilbake, det var 2 mai og jeg gikk ut av huset klokken fem på morgenen for å gå til en strand i Grimstad by, jeg visste nemlig at russene hadde festet der hele natten og at det var muligheter å få med seg tom flasker.

Jeg tok med meg 2 store søppel sekker og plukket alle jeg kunne, det ble en positiv dag der jeg fikk fylt opp kjøleskapet.

Jeg har selv vært så hjelpes løs og følt meg så alene, og det er ikke noe jeg unner noen i verden.

En dag hadde jeg fått nok, jeg var lei og oppgitt over situasjonen.

Jeg hadde null kroner på konto, en postkasse som svømte over av regninger som jeg ikke så meg syn med å åpne, jeg orket rett og slett ikke tanken og ett kjøleskap som trengte å bli fylt opp.

Med tårer i øynene ba jeg til høyere makter , jeg ba om en utvei, en løsning , jeg ba om at de viste meg noe.

Jeg har tenkt på dette kurset helt siden det ble lagt ut, men var usikker på om det ville passe meg som er ufør. Men da Jeg så posten til Antonette Kvalsvik igår om at det bare var 2 dager igjen for å kunne delta. Tok jeg en bråsjangs og bestille kurset, bare ved å ta bonus nr 3 ta på deg krona så har det siste døgnet virkelig gjort underverk med meg! Jeg satt og jobbet i 5 timer og ble kjent med meg selv på en helt ny måte. Jeg vil absolutt anbefale på det sterkeste at folk bestiller dette kurset. Antonette er så dyktig og flink, hun har en helt spesiell evne og får deg virkelig til å se deg selv og lære nye ting om deg selv og livet! Hun gir deg gode råd, verktøy og teknikker om hvordan du skal tiltrekke deg penger og henne guider deg med detaljerte instrukser og oppgaver du må gjøre for å oppnå suksess. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen av kurset for dette er faktisk helt amazing!

Pernille Karling Borgli

Kursets teknikker, verktøy og informasjon inneholder det jeg selv har brukt siden den første dagen jeg ba min tårevåte bønn og alt jeg har gjort for å bygge meg opp frem til nå.

Og jammen meg så fikk jeg svar, ikke bare svar men jeg ble vist en VEI og jeg ble vist ett verktøy. Jeg hadde ingenting å tape og jeg gjorde akkurat som jeg fikk beskjed om.

Jeg var i sjokk neste morgen, jeg fikk hele SEKS bookinger, noe som for meg var en drøm da jeg vanligvis fikk to til tre i måneden, ikke nok med det men jeg fikk uventede penger og jeg kjøpte ett flaks lodd som jeg vant over tusen kroner på, jeg kunne ikke tro mine egne øyne.

Verktøyet virket, hvordan var det egentlig mulig?

Jeg visste med sikkerhet at dette funket og jeg begynte å studere penger, hvordan var noen rike mens andre fattige?
Og hvordan klarte noen å snu sin fattigdom til velstand uten noen grunn til å lykkes ?

Jeg ble veldig interessert, jeg ble vist flere og flere verktøy som endret hele situasjonen min, jeg tok utallige kurs, leste bøker og tok i bruk alt jeg kunne.

Hele min situasjon ble forandret, innen 31 dager var jeg på en helt annen

plass i livet økonomisk!

Og jeg snakker ikke kun om at jeg hadde mat på bordet og tak over hodet.

Jeg kunne unne meg ekstra ting, jeg kunne begynne å leve og kose meg.

Jeg følte en frihet jeg aldri før hadde kjent på noen sinne.

Det var helt fantastisk. Og nå vil jeg dele med deg

INTRODUKSJONSPRIS:

Du får tilgang til kurset og alle bonuser med en gang.

1 betaling av kr. 4.999,-

4 betalinger av kr. 1.499,-

Hvem er dette kurset for?

For deg som aldri har nok penger

For deg som er i konstant frykt for å gå blakk

For deg som får angst av regninger

For deg som har ett brennende ønske om å kunne være med på mer og unne deg ekstra ting

For deg som så gjerne vil ha mer overflod av penger i livet ditt

For deg som vil ha mindre bekymringer og mer frihet

Du klarer deg greit men det blir til tider stramt.

Ting blir kaos om en ekstra regning kommer i posten og du vil sikre at det ikke skjer

For deg som skulle ønske at du hadde litt ekstra så du kunne ha kost deg litt ekstra, blitt med vennegjengen på ferie eller spandert en koselig reise på familien din.

Du har god økonomi men vil ha mer.

Jeg kan virkelig anbefale pengekurset til Antonette, har sett hvordan det virker. Før jul skulle jeg for eksempel ha en e-takst på leiligheten for og søke lån i husken. Da megleren kom sa han at han skulle prøve og gjøre dette slik at jeg fikk dette gratis. Jeg sa at jeg skulle ha dette til husbanken, og at de sikkert ikke klarte og gi samme rente jeg sa også at jeg ikke var kunde i den banken… Dette ville kostet 1 500,- Jeg fikk denne e-taksten gratis. Dette skjedde samme uke som jeg startet kurset. Og lånet jeg som jeg har søkt om i husbanken har jeg fått innvilget muntlig. På dette vil jeg spare ca. 900,- i måneden på i forhold til at annen gjeld blir bakt inn i lånet

Christoffer Kårevik

Hva får du i kurset?

Identifisere og endre alle tro systemer som blokkerer den naturlige flyten av penger og gjøre deg klar til å motta

Gi deg tilbake kraften og makten i hvordan DU ønsker å ha det.

Vi renser ut og healer alle blokkeringer, tankesett og jobber intenst med å la energien flyte fritt så du kan motta formuen du så sterkt ønsker

Vi tar tilbake kraften fra utfordringer, stress og uro rundt penger og bytter det med glede, håp, tro og oppnåelse.

Du skal lage nye pengehistorier , vi jobber med mål drømmer og ønsker du har og sørger for at du oppfyller de.

Vi skal la kreativiteten i deg komme ut så du får ideer, tanker og du VET det neste steget du skal ta for å motta formuen du så sterkt ønsker deg.

Vi bruker verktøy og teknikker for at du skal kunne motta penger DAGLIG.

Jeg deler med deg hva jeg gjorde og gjør for å holde pengeflyten levende, alle mine teknikker og du skal gjøre det samme.

Motta , motta og motta baby. Tiden er inne for at du skal oppnå dine drømmer.

Se inntekten din doble seg, se uventede pengestrømme inn og se din situasjon totalt forandre seg innen 31 dager.

Praktisk informasjon om drømmelivet-kurset

Dette er ett online digitalt kurs!

Dette er ett 31 dagers kurs som er spilt inn for deg og du mottar audio, skrive ark, oppgaver og lekser daglig!

Når du kjøper kurset har du tilgang livet ut og alle oppdateringer som blir gjort senere, som ekstra vidoer , bonuser og oppgaver får du.

En privat kurs fb gruppe hvor du kan bli inspirert og inspirere de andre medlemmene, der dere kan dele , klappe og gi kjærlighet til hverandre. Du får selvfølgelig også tilgang til meg, alle spørsmål vil bli besvart i gruppen.

BONUS:

Bonus 1

The Game Changer

Meditasjonsserie, med hele FEM meditasjoner  skrevet sammen med høyere makter, spilt inn for deg så du skal tiltrekke deg en strøm med penger og formue.

Og ikke nok med det, men de vil hjelpe deg å tiltrekke deg drømmelivet.

Meditasjonene vil i seg selv endre vibrasjonen, tankegangen og er nok i seg selv til å gjøre en merkbar forandring hos deg og din situasjon.

 

Bonus 2

Magisk oppskrift på penger

Denne bonusen er som overskriften sier og mye mer!

Her går vi dypt og ENDA dypere i penger.

Vi går gjennom MASSE informasjon og SAFTIGE øvelser, teknikker og jeg deler livsforandrende verktøy.

Denne bonusen i seg selv vil endre hele situasjonen din og gi deg påfyll av penger, glede, kjærlighet og ett bedre liv!

 

Bonus 3

Ta på deg kronen din

Vi skal finne DEG , hvem du er fra bunnen av sjelen din og hva din livsoppgave er.

Hvilke vei du skal gå for å leve ett verdifullt og ett liv du ELSKER av hele ditt hjerte.

Vi skal sette alle bitene på plass , fylle opp vann i begeret som føles tomt og sette på deg kronen du ALLTID var ment å bære.

 

Alle bonusene og kurset er tilgjengelig med en gang du kjøper kurset.

 

 

Til ALLE som betaler kurset i sin helhet vil jeg gi noe ekstra, noe spesielt og hva er vel bedre enn en 90 minutters PENGESESSION ?

Pengesession

Ingenting slår det eller hva?

Her går vi gjennom hvordan DIN situasjon er og hvordan vi kan endre den.

Her får du spesielle og smakfulle verktøy som er spesielt designet for deg og din situasjon .

Sammen skal vi bryte ned det som er og bygge opp det som SKAL bli, vi skal endre alt og la deg få det som du fortjener å ha det.

 

INTRODUKSJONSPRIS:

Du får tilgang til kurset og alle bonuser med en gang.

1 betaling av kr. 4.999,-

4 betalinger av kr. 1.499,-

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva om jeg ikke har min egen business, vil det virke da ?

Kurset er for ALLE.

Om du har en business eller en vanlig jobb.

Selv om du er uføretrygdet og ikke har noen andre inntekter så vil det fungere så lenge du FØLGER alle vidoer, oppgaver og gjør det som blir sagt.

Penger er for ALLE, husk det!

Jeg har mye å gjøre for tiden, hva om jeg ikke rekker å ta kurset nå ?

Det er det som er så flott med digitalt kurs, det går ingen plasser og du kan ta det i ditt tempo.

Når du har tid og ro til å følge med og til å jobbe med det.

Kurset er ditt for evig og alltid fra du kjøper det og da kan  du gjøre AKKURAT hva du vil.

Tilbyr du betalingsplan ?

JA, selvfølgelig.

Når du sjekker ut til bestilling så får du valget mellom å betale i sin helhet eller til å del betale.

Kan du garantere spesifikke resultat?

Jeg elsker dette kurset dypt og inderlig.

Jeg har så god tro på det men jeg kan ikke garantere at det funker for deg.

Men for å være helt ærlig om du følger hele kurset, gjør alle oppgaver og lekser så kan jeg ikke forstå at det ikke skal funke, i mitt sinn er det nesten umulig.

INTRODUKSJONSPRIS:

Du får tilgang til kurset og alle bonuser med en gang.

1 betaling av kr. 4.999,-

4 betalinger av kr. 1.499,-

Siste ord fra Antonette

Har du lest ned helt hit så har du enten bestemt deg for å kjøpe kurset eller så vurderer du det sterkt.

Det jeg vil si til deg er at dette kurset er livsforandrende, vi går gjennom logikk, praktisk, tankesett, handlinger og følelser pluss mye mer.

Jeg kan med hånden på hjertet ikke forstå at kurset ikke skal fungere på deg om du følger oppskriften.

Det handler om å bestemme seg,

bestemme deg for at du er lei av strev og slit.

Bestemme deg for at du fortjener bedre og stole på at høyere makter har sendt deg hit for en grunn.

Og at nå er det din tur, vel fortjent.

Jeg gleder meg til å se deg på innsiden!

INTRODUKSJONSPRIS:

Du får tilgang til kurset og alle bonuser med en gang.

1 betaling av kr. 4.999,-

4 betalinger av kr. 1.499,-