Klarsynt er evnen til å se , det å se bilder, symboler og til og med det å se filmklipp. Husk at mennesker som er klarsynt kan også noen ganger tvile, tvile på om det er noe de forestiller seg eller om de faktsik er klarsynte. Dette er helt normalt! Spesielt i begynnelsen, når evnene våres er i utvikling. En dag så er du sikker på at du er klarsynt og neste dag så kommer tvilen « Er dette bare noe jeg forestiller meg, er det virkelig, kanskje alt er i mitt eget hode»

Tillit kommer med tid og hard jobbing. Når jeg startet å utvikle evnene mine så var jeg verdensmester i å tvile, jeg er sikker på at hadde det vært en lotto konkurranse at den som har mest tvil vinner så hadde jeg med glans tatt den jackpotten.

Har du noen gang tenkt på hvordan vi mennesker snakker oss selv ned med negativitet ? Vi er så flinke til det, vi er så flinke til å klage, til å snakke ufint til oss selv og til å tvile og ikke elske oss selv, og se hvor kunnskapsrik vi virkelig er. For vi alle er god på noe, om det er å skrive, male, trene, veilede eller om vi er rå gode til å lese mennesker. Og istedenfor å fokusere på det vi er god på så fokuserer vi automatisk på det vi gjør dårlig og på den måten snakker vi oss ned, den indre stemmen som vi alle har, vi lar den snakke oss ned, minne oss på hvor dårlig vi er og vi lytter og tar det til oss. Har du merket at om du gjør noe, for eksempel at du baker en kake så sier noen « den var så god så flink du er» så har vi veldig lett for å svare « takk men det var så enkelt så det kunne alle ha klart» Jeg er sikkert på at du som sitter å leser dette, kan kjenne deg igjen og komme på ett eller flere tilfeller hvor du har tatt i mot et kompliment med ett lignende svar. Jeg har forandret meg veldig på dette, før var jeg helt umulig og tok egentlig aldri i mot komplimenter på en god måte, jeg kunne fort si « Nei, det var ingenting» Eller at jeg takket men inni meg mente jeg det ikke. Og det spiller ingen rolle hvordan du tar i mot ros om du tenker noe helt annet inni deg. Det å elske seg selv, være stolt over seg selv og ære seg selv for det man gjør bra som er viktig. Når jeg får god tilbakemelding på lesninger som jeg gjør så sier jeg tusen takk med glede, jeg takker hjelperene mine for bistanden og mest av alt så takker jeg meg selv, jeg gjorde en fantastisk jobb jeg brukte mye energi for å lese denne kunden og uten meg så hadde ikke den lesningen blitt så bra! Jo mer jeg gjør dette, jo mer stolt blir jeg av meg selv , jo mer får jeg troen på meg selv og vet du hva? Jo mer klarere og korrekte lesninger gjør jeg! Om jeg ikke har tillit til meg selv, om jeg ikke har tillit til hjelperene mine, om jeg ikke har tillit til universet og alt det gudommelige, hvordan kan jeg da forvente å gjøre en god lesning ? Jeg tror jo ikke selv på det jeg får opp.

Jeg gjorde en grundig rens, en grundig forandring i meg selv, jeg endret alt det negative jeg bar på og omgjorde det til positivt og jeg jobbet med å elske meg selv , jeg fikk da troen på meg selv, jeg fikk troen på alt rundt meg og lesningene mine har aldri vært så korrekte som de er i dag. Jeg har aldri fått så gode tilbakemeldinger av kunder som jeg har fått det siste året, og jo mer jeg gjør gode lesninger så går troen min opp og jo bedre lesninger gjør jeg.

Jeg brukte å si at man aldri kan lese seg selv , fordi håp og drømmer man har kommer i veien og jeg tror fortsatt det til en viss grad, trenger man en god lesning så bør man gå til en klarsynt man ikke kjenner eller har ett forhold til, fordi logikken kan fort komme i veien, spesielt om det er ting man ønsker sterkt, om det er spesifikke temaer man trenger klarhet i. Men noen måneder tilbake så hadde jeg gått i sengen for natten, takket det gudommelige for en fantastisk dag og takket meg selv for alt jeg hadde utrettet den dagen, jeg avsluttet med å gjøre en email reading for meg selv, altså jeg skrev fra jobb mailen til min private mail og jeg ble ganske sjokket over ting jeg skrev, jeg sitter nå å leser tilbake og alt har skjedd, fra det mest tullete til det mest seriøse, absolutt alt har skjedd. Det jeg gjorde var at jeg gikk inn i energien min som om jeg var en kunde altså fra klarsynte Antonette til personen Antonette, så jeg begynte hele lesningen med å gå inn i min egen energi ,bare at for klarsynte meg så gikk jeg inn i antonette sin energi og jeg skrev alt som kom opp fra fortid, nåtid og fremtid. Jeg var ikke i en vanskelig situasjon, jeg var ikke desperat men jeg var åpen for å se hvordan mine neste måneder kom til å bli både i forhold til familie, jobb, reiser m.m og da hadde jeg ingen desperate ønsker som kunne gjøre til at tankene mine kom i veien. Jeg ble likevel sjokket over hvor bra det fungerte og hvor bra det har stemt. Så alltid ha tro på deg selv, ikke tro at du er mindre enn du er og ha kjærlighet til deg selv, ros deg selv når du gjør noe bra og jobb med deg selv når noe går feil vei, skriv positive ting om deg selv hver dag, skriv takknemlighetsbok og se hvor viktig du er! DU er unik og ingen, absolutt ingen er som deg.

Spør om hjelp fra spirit guidene dine

Spør om ett tegn, at de viser deg ett bilde som du kan tolke, spirit guidene dine er bare glad for at du har lyst å utvikle ditt klarsyn, stol på meg de vil jobbe med deg, de vil gjøre deg trygg og de vil se deg lykkes!

Stol på guidene dine

Noen ganger kan du få beskjeder som du tenker er helt tullete, som ikke gir mening og du lurer på om de har mistet vettet eller om du har blitt gal. En dag gjorde jeg en lesning og jeg drev å så en tyggis klatt sitte fast i håret hennes og jeg følte en så stor glede men også tristhet rundt det, jeg overbeviste meg selv at dette var helt feil og at jeg var på bærtur , jeg fortalte kunden om dette og jeg tenkte nå vil hun tro at hun har komt til en gal dame, til min overraskelse så begynte kunden å gråte når jeg fortalte dette, det viste seg at det siste minnet med moren var at hun hadde satt fast en tyggis klatt i håret, og moren hadde prøvd å gre den ut og det hele var så komisk at de endte opp med å le seg i hjel på baderoms gulvet. Da skjønte jeg for sikkert at uansett hva du får , uansett hvor dumt du tror det kan være så stol på det, det gir mening for kunden du skal lese, uansett hvordan lesning det er, stol på alt du får, du får det av en grunn! Husk at når du gjør en lesning så skal ikke det du får opp gi mening for deg men for kunden, det er trossalt kunden du gjør en lesning for.

Det tar selvfølgelig tid å lære seg å tolke informasjonen du får, husk at om du ser en sol så kan betydningen være noe helt annet for deg enn om jeg får opp en sol, gjør du en lesning så er det viktige hva den betyr for deg og gjør jeg en lesning så er beskjeden hva den betyr for meg. Noen ganger skjer det at jeg ikke klarer å tolke det jeg ser, det har skjedd flere ganger og da ber jeg hjelperene mine om å vise det meg tydeligere så jeg forstår hva beskjeden er, da får jeg ofte ett annet bilde, en følelse, hører en stemme eller jeg bare vet hva det er. De er alltid der for å hjelpe deg, husk det!

Å skrive notater er en viktig del av prosessen, på mine kurs så må alle studentene notere alt de føler, hører, ser, vet, lukter, smaker og drømmer. All meditasjon, pusteøvelser og alt annet vi går gjennom skal noteres, dette av flere grunner. Først av alt så er dette til stor hjelp når tvilen kommer, å når man starter utviklingen så er det ikke alltid så lett å se hvor langt man faktisk har kommet, og etter noen uker å gå tilbake å se gjennom notatene kan gi en wow følelse, man ser at man startet der og slet med det men det man slet med er plutselig ikke ett problem lenger, det er de viktigste grunnene til hvorfor man bør notere alt som skjer gjennom utviklingsprosessen. Det er veldig morsomt også å gå gjennom å se alt man har vært gjennom, alt man har oppnådd og alle beskjeder man har fått.

Vær positiv, la vibrasjonen din matche din åndelige utvikling

Dette er alfa omega, å være positiv, takknemlig og gjøre morsomme ting som man nyter uansett hva det er , er kjempe viktig i både utviklingsprosessen og når man jobber som ett klarsynt medium. De som følger meg på facebook vet at jeg er ett veldig positivt menneske, dette fordi når man er glad, takknemlig og vibrasjonen er på topp så hjelper det oss mer å ta i mot beskjeder via den klarsynte kanalen. Og livet blir jo så mye bedre når man tenker positivt og føler takknemlighet, da får vi så mye mer å være takknemlig for også.

Til slutt du må øve igjen og igjen! Aldri mist troen på deg selv eller dine guider, aldri gi opp fordi det ikke går like fort som du ønsker, fortsett å kommuniser med det gudommelige, guider, engler og universet. Aldri stopp å kommuniser med deg selv mest av alt! Noter selv når du føler det ikke er noe å notere, ha noen minutter stillhet per dag, med musikk du liker i bakgrunnen å skriv hva du føler og tenker på, uansett hvor dumt det høres ut, uansett hvor tullete ordene føles, det er din bok og bare du som skal lese det uansett. Og uten at du vet det så stoler du på alt du får opp, plutselig er tilliten der og du har ikke engang merket det! Tro meg, jeg har sett det med meg selv , kunder og studenter! Keep on going, you can do it!

Lykke til!