Å være klarviten er en synsk evne til å vite, mennesker med denne evnen får informasjon gjennom å vite. De er ofte veldig «Logiske» av seg. Ofte får de informasjonen gjennom spontane ideer og tanker. Det er ofte vanskelig å forstå klarviten , til og med av de som har denne gaven. Mennesker som er klarviten, vet bare ting, de kan ikke forklare hvordan de vet ting eller hvor informasjonen og ideene kommer fra.

Har du noen gang følt som om informasjon, vitenskap og veiledning bare kommer inn i hodet ditt ? Har du visst at ting kommer til å ordne seg på en spesiell måte uten å egentlig vite hvorfor eller hvordan, du bare vet ?  Om du har så er du en av mange som har denne gaven som kalles klarviten.

Mennesker som er klarviten vet kanskje fysisk mye informasjon , det er akkurat som informasjonen blir lastet ned fra ett program og det kommer fra spirit guides, engler og fra ditt høyeste selv. Klarviten kan også komme gjennom litt innsikt i forskjellige situasjoner eller som inspirerende ideer som bare kommer helt plutselig i riktig tid. Informasjon mottatt gjennom klarviten er ofte mentalt sammen med den sikkerheten at dette er riktig. Selv om det går i mot alle logiske bevis.

Synske evner er forskjellige for alle men en av de beste måtene å finne ut om du er helt sikkert klarviten er hvor du mottar intuitiv informasjon. Klarviten informasjon kommer fra hode/tanker og ikke fra hjerte, magefølelse eller «tredje øye»

Mennesker med sterk følelse av klarviten har en tendens til å være veldig skarp mentalt, god til å forstå komplekse og abstrakte begreper, og de er vanligvis ganske analytiske også. De har også som regel ett svar for alt, til og med tema de ikke kan så mye om i utgangspunktet. De vet kanskje ikke hvor informasjonen kommer fra men likevel så har de svaret og informasjonen de trenger.

Informasjonen gjennom klarviten kommer ofte som en  plutselig belysning. Denne informasjonen er umiddelbar og lys, ikke noe som du har tenkt på eller snakket om. Det er ikke en grunn som gjør at klarviten følelser kommer og ideene er noen ganger så plutselige at de som er klarviten trenger å skrive ned hva de får ellers glemmer de det. Hvordan vet du om det er ekte?

Er du usikker på om du er klarviten, jeg legger ved noen tydelige tegn som tilsier at har du dette så har du denne fantastiske gaven.

 1. Du får raske og plutselige ideer og du er alltid så begeistret for å dele de.
 2. Når noe ikke er en god ide, selv om det virker perfekt så bare vet du inni deg at dette ikke er bra.
 3. Du er sikker på at noen lyver om noe, selv om de motbeviser det og har bevis på at de er ærlige så er det bare noe inni deg som gjør at du vet at de lyver.
 4. Du får informasjon om fremtidige hendelser
 5. Du får også en veldig inspirerende ide
 6. Etter du har mistet noe, så vet du plutselig hvor det er og når du leter der så finner du det.
 7. Noen spør deg ett spørsmål, og du har ingen vitenskap om dette fra før og svaret kommer til deg ut av himmelen. Nesten som om du kan se det i hodet ditt og dele det med andre.
 8. Du kan lett lese folk og dine tanker viser seg over litt tid til å være «spot on»
 9. Du elsker å lære fra bøker, seminarer og kurs. Du tar inn lærdom veldig lett og det er alltid plass til mere.
 10. Du bruker mye tid på å tenke og skrive ( mange forfattere og sangskrivere er klarviten )
 11. Du vet hva noen skal si, ofte før de sier det.
 12. Du samler på alt av informasjon