Hei, jeg får ofte spørsmål om hva en klarsynt lesning egentlig er og hvordan utføres det ? Rettere sagt hvordan gjør jeg en klarsynt lesning ?

Alle klarsynte jobber forskjellig, når du bestiller en klarsynt reading så putter du pengene dine og tilliten din til en person som du med stor sannsynlighet ikke kjenner personlig men du VELGER å stole på den personen med alt som du trenger veiledning , råd og svar rundt så det er så forståelig at disse spørsmålene kommer.

Jeg vil utdype til deg  hvem jeg er som klarsynt, hvordan jeg utfører en klarsynt reading og hva du kan forvente.  Og jeg legger ved de mest vanlige spørsmålene jeg får til slutt så håper jeg det vil gi deg noen svar.

 

 

Så hvordan gjør jeg en lesning, hvordan jobber jeg ?

Jeg gjør lesninger både med og uten kort.
Når jeg gjør lesninger så får jeg informasjon via mine synske sanser som er å se, føle, vite og høre.
Mine sanser jobber sammen så for eksempel la oss si at jeg får en følelse på helse så sammen med den følelsen så ser jeg bilde av mat så vet jeg at beskjeden til deg er at det er viktig at du tenker over kosthold for helsen din.

Når jeg leser kort så leser jeg veldig intuitivt , jeg kan få opp samme kort på deg som en annen kunde og det kan ha to helt forskjellige betydninger.

Jeg kobler meg alltid på energien til den jeg skal gjøre lesning for og får opp informasjon som er viktig for denne personen å vite. Det kan være fortid, nåtid og fremtid. Fortid kommer som regel opp om det er viktig for nåtiden og fremtiden, så om jeg ser deg i ett nytt forhold og jeg ser en frykt rundt deg så kan fortid komme opp, for eksempel om det er en hendelse i fortiden din som gjør at dette forholdet blir vanskelig for deg så kommer det opp. Men fortiden kommer som regel ikke opp om det ikke er viktig for nåtiden og fremtiden.

Fordelen med å bruke kort igjen er at det er lettere å være mer presis og detaljert i tid samtidig som jeg kan få mer detaljer men dette er ikke alltid.

Jeg har alltid lest uten kort og begynte med kort de siste 2 årene. Det som er litt morsomt med meg og lesing av kort er at kortene som skal være de mest negative er de mest positive for meg og omvendt. Ikke alle kortene men mange av de.

TELEFON LESNING

Når du har en telefon lesning med meg så kan du velge tid, jeg tilbyr 15,30, 45 og 60 minutter. Den mest populære er 30 minutter mens jeg har kunder som kun har ett par spørsmål som da venter 15 minutter og jeg har kunder som liker å ha veldig god tid og derfor velger 45 og 60 minutter.

Normalt sett når jeg gjør en telefon lesning for en kunde så ser jeg først generelt, det vil si jeg ser på alt som kommer opp rundt kunden i forskjellige områder som kjærlighet , jobb , økonomi m.m så lar jeg kunden stille spørsmål til slutt og jeg ser da på det kunden vil vite.
Men kunder er mennesker, mennesker er forskjellige med forskjellige behov og noen bestiller tid med meg for at jeg kun skal se detaljert på ett tema som for eksempel kjærlighet, noen kommer med spesifikke spørsmål og tema de vil jeg skal fokusere på og andre vil ha generelt. For meg er det viktig at kunden min får bestemme hvordan han/hun vil vi skal gå frem, om du har hatt lesning med meg så vet du at jeg alltid starter med spørsmålet ” Hvordan kan jeg hjelpe deg” Dine behov er viktig for meg og jeg gjør alltid mitt ytterste for å oppfylle det du trenger og ønsker.
Du kan velge å bestille klarsynt telefon lesning som er at jeg kun bruker evnene mine eller du kan bestille tarot lesning som er at jeg bruker kort sammen med evnene mine.

EMAIL LESNING

Når jeg gjør en email lesning så skriver jeg ned alt jeg får opp rundt deg i kjærlighet, økonomi , jobb og andre områder som kommer opp. Det kommer alltid det som er viktig for deg å vite, du har også mulighet til å sende med spørsmål som jeg avslutter lesningen med før jeg sender. Når jeg gjør en email lesning så så er det ofte min “Klar viten” som trår til som vil si at jeg bare vet ting. Jeg skriver ned fornavnet ditt og så går hendene mine bare av seg selv, når jeg er i den energien så føles det ut som jeg kjenner deg, og til tider føles det ut som jeg er deg, jeg føler hvordan du føler det, hvordan du er som person, hvilke utfordringer samt gleder du står i og jeg bare “vet” hva som vil skje fremover, utfall og hvordan livet ditt vil se ut de nærmeste månedene. Ikke alltid men 90 % av email lesninger jeg gjør så er det sånn.
Jeg bruker ikke tarot kort i email lesninger, men har du ett ønske om at jeg bruker det så kan du sende det med i bestillingen din så gjør jeg selvfølgelig det.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva er best av telefon og email lesning ? 

Dette spørsmålet har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt spurt om så jeg vil utdype dette mer.
Sannheten er at dette er en smak sak, ingenting er bedre enn det andre.
Men det er forskjellig på den måten at en telefon lesning går på tid, vi snakker i telefonen og du kan spørre underveis ut i fra det jeg får opp, det er mer som en samtale. Så for eksempel jeg ser en mann , jeg beskriver han og du kan stoppe meg å spørre ” Er det Joachim?” jeg svarer og vi fortsetter, altså du kan hele tiden spørre underveis og du kan avslutte med å spørre enda flere spørsmål til slutt. Det er en samtale på en annen måte en email lesning er.

Så har vi email lesning som du også kan sende med spørsmål som du vil jeg skal ta med til slutt men du ser ikke lesningen før den er ferdig, jeg utdyper alt jeg kan og all informasjon jeg får opp men likevel så er det ikke det samme som på telefon, da lesningen sendes med spørsmålene dine til slutt og du ser først lesningen når den er helt ferdig og min del er avsluttet. Igjen så er ofte email lesningene mer detaljert og mange bestiller denne tjenesten nettopp fordi de har lesningen på mail og de kan gå tilbake å lese den når de måtte ønske.

Så som sagt dette er alt etter hva du liker. Email lesning er den mest populære tjenesten jeg har og er desidert den folk velger mest men jeg har også mange som velger telefon.

Kan du garantere at alt er riktig og at alt du sier kommer til å skje ? 

Dette er ett så viktig spørsmål og svaret er nei absolutt ikke. Jeg kan love deg hundre prosent at jeg skal gjøre alt i min makt for å gi deg den beste lesningen med de riktige svarene , jeg skal gi mitt hjerte , min sjel og all min energi for å motta informasjon som er viktig for deg, som du trenger , som du ønsker og at jeg putter alt jeg har inn i lesningen så det skal bli så riktig som mulig det garanterer jeg, men utfallet kan jeg aldri garantere.

 

FOR Å BESTILLE EN LESNING MED MEG SÅ KAN DU GJØRE DET VIA NETTSIDEN HER :

TRYKK HER FOR Å BESTILLE EN LESNING.

Via nettsiden kan du betale via paypal og kort, om du heller vil betale via vipps eller konto så kan du ta kontakt med meg for å bestille manuelt via email  Info@antonettepsychicmedium.com eller via telefon 41334681.

 

Har du noen spørsmål rundt dette, send en mail til meg da vel 🙂