Du kjenner den følelsen?

Hvor du føler deg tung i kroppen, utslitt rett og slett, men ikke sånn at du sovner men mere at kroppen fungerer ikke, alt føles tungt og slitsomt. Og etter en stund så kommer tristheten, tomheten og du vet egentlig ikke hva som er galt. Alt blir plutselig helt feil både fysisk og psykisk. Ubalansert energi, ubeskyttet energi og urenset energi får oss til å føle dette. Ikke alltid selvfølgelig, for livet er ikke en dans på roser, vi alle går gjennom oppturer og nedturer men skjer dette uten at du vet hvorfor og det skjer ofte og du vet med deg selv at du ikke renser eller beskytter energien din da er det nok det. Negative energier, andres energier kommer så lett inn på oss om vi ikke er beskyttet, og husk noen av oss er så åpne at vi har veldig lett for å ta på oss alt som er i nærheten.

Når energien vår er balansert, renset og beskyttet og vi ikke er mottakelig for negative energier så er alt så mye lettere. Til og med når vi opplever dårlige ting så takler vi det bedre enn om vi ikke er beskyttet, vi står sterkere i situasjoner og vi har lettere for å overvinne frykter og rett og slett ta flere sjanser i livet.

Det er mange måter å både beskytte energien vår og rense den. Vi alle er forskjellige og bruker forskjellige teknikker men jeg deler med dere min favoritt måte som jeg elsker og er helt avhengig av.

Daglig, når jeg skal ta fly, gå til tannlegen, gjøre readinger og ellers i forskjellige situasjoner. Bruker jeg «bubble of light»  Husk at du kan be om alt når du sitter i denne energien, for eksempel før jeg skal gjøre en reading og jeg gjør bubble of light så ber jeg universet, engler , guidene mine og kunden sine guider gi meg ærlig  informasjon som hjelper, gir klarhet og healer kunden min på best mulig måte og sender lyse energier til kunden min gjennom readingen.

BUBBLE OF LIGHT

Forestill deg  en boble av lys, jeg bruker å forestille meg fargen hvit men du velger  fargen som er riktig for deg, lilla, rosa, gull uansett hva du velger så lenge det føles rett for deg. Forestill deg at du går inn i denne boblen og at du blir omringet av fargen og at du blir beskyttet. Sitt i denne energien en stund, ta noen lange pustedrag og føl at du blir renset for all negativitet og be om å bli beskyttet. Forestill deg at ingenting som ikke er bra for deg eller tjener deg kommer inn i denne boblen. Du er helt beskyttet og passet på og fra nå kan du gå inn i hver en situasjon med hodet hevet om det er jobb intervju, en date, ett viktig møte uansett hva som tar nervene dine så er du klar. Fantastisk følelse!

With